Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Costantino şi-a luat la revedere de la fanii olteni. Mesajul postat după plecarea din Bănie

Giovanni Costantino şi-a luat la revedere de la fanii olteni. Mesajul postat după plecarea din Bănie

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova a oficializat, miercuri după-amiază, despărţirea de antrenorul Giovanni Constantino.

Mesajul lui Giovanni Costantino, după plecarea de la FCU Craiova

Giovanni Costantino şi-a luat la revedere de la U Craiova şi a postat un mesaj de despărţire pe Instagram după despărţirea de olteni.

”Mulţumesc FCU Craiova, mulţumiri domnului Mititelu, jucătorilor mei, staff-ului, Peluza Sud 1997 şi tuturor fanilor FCU din întreaga lume.

Am dat tot ce am putut pentru acest club şi am lucrat cu profesionalism, pasiune şi efort pentru a face acest club şi aceşti jucători mai buni.

Când am ajuns a fost un moment foarte dificil pentru club, dar am avut o perioadă grozavă aici, până acum câteva săptămâni jucam pentru mulţi oameni cel mai bun fotbal din România.

Ultimele 3 săptămâni ne-am chinuit să jucăm ca înainte din cauza accidentărilor şi a cartonaşelor galbene, dar am avut multe emoţii pozitive în acele luni, remiza în derby cu 10 jucători, victoriile cu FCSB, Sepsi, Dinamo, amintiri grozave pe care le voi păstra în inima mea.

Hai, Craiova, Haide!”, a scris Giovanni Costantino, pe Instagram.

  • 18 meciuri a bifat Costantino pe banca tehnică a celor de la FCU Craiova. Bilanţ: 7 victorii, 3 egaluri şi 8 înfrângeri. Golaveraj: 23-22.

Ce a spus Adrian Mititelu despre Costantino

”Trebuie să ne obişnuim şi de astfel de momente. E o luptă pe teren. Când ai lipsă de rezultate, presiunea creşte şi totul devine tot mai greu. Nu putem să ieşim din această situaţie decât noi. Trbeuie să schimbăm ceva. Ne-am afundat mai mult în clasament, şi ca joc, care de din ce în ce mai slab. Din acest motiv, am decis să închei colaborarea cu Giovanni Costantino. 

Îmi pare rău de acest băiat, dar cred că nu mai poate să stăpânească situaţia. Din cauza presiunii, nu mai poate să dea randament. E un bun teoretician, cunoaşte fotbal, dar lipsa de experienţă şi ghinionul l-au adus în situaţia de a încheia colaborarea. Mi-am pierdut răbdarea! Echipa a avut momente când arăta ca un Mercedes, iar acum arată ca una de mâna a doua. Vrăjeala şi vorbăraia nu-şi au rostul acum”, a spus Adrian Mititelu.

Afla mai multe despre: giovanni costantinofcu craiovabănie 

viewscnt
Articole similare