Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo putea fi antrenată de Leo Grozavu: ”A fost la un pix distanţă”

Dinamo putea fi antrenată de Leo Grozavu: ”A fost la un pix distanţă”
Comentarii

Dinamo şi Poli Iaşi se vor întâlni într-un duel de mare intensitate şi angajament în această seară, iar numitorul comun dintre cele două combatante este Leo Grozavu (56 de ani).

Dinamo va întâlni, în deplasare, formaţia Poli Iaşi, astăzi, de la ora 20:00, în etapa a 29-a din Superliga României, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.

Mesaj special pentru Leo Grozavu de la fostul său club: ”îţi mulţumim pentru tot ce ai făcut pentru Dinamo”

În prefaţa meciului din Copou, formaţia bucureşteană a postat în mediul online un mesaj în care l-a pus în centrul atenţiei pe Leo Grozavu, actualul antrenor al Politehncii şi fost mare jucător al ”câinilor”.

Fost mare fundaş, Leo Grozavu a petrecut o perioadă de şase ani la Dinamo, între 1992 şi 1998. Mai mult, în postarea în cauză, clubul a menţionat şi faptul că Leo Grozavu a fost la un pas să ajungă şi antrenor la Dinamo, în urmă cu cinci ani de zile.

”6 ani la Dinamo

Ne-am obişnuit, în ziua meciului de SuperLigă, cu statistica întâlnirilor directe, cu cifrele fotbalului sau cu delegările anunţate de Comisia Arbitrilor. 

Astăzi e despre el, un fost jucător important în istoria clubului. 

Venit la Dinamo în vara anului 1992, de la Baia Mare, când echipa noastră era îmbrăcată în haine de campioană sub conducerea regretatului Florin Halagian, avea să joace în tricoul alb-roşu timp de 6 sezoane competiţionale, până în 1998. 

A evoluat pentru Dinamo într-o perioadă tulbure din viaţa clubului. Dinamo nu prea mai era echipa Ministerului, iar banii din transferurile semnate de Vasile Ianul erau din ce în ce mai puţini. 

În fine, aici a adunat peste o sută de meciuri în Divizia A de pe-atunci, mai exact 105 şi 5 goluri, a jucat cu Cagliari, cu Trabzonspor, a reprezentat Dinamo în cupele europene, fiind convocat de două ori şi la prima reprezentativă a României, în '94, alături de Generaţia de neuitat. 

Acum 5 ani, a fost la un pix distanţă de a antrena Dinamo, după infarctul suferit de Eugen Neagoe pe Arena Naţională. N-a fost să fie.

Dincolo de ce se va întâmpla în această seară, în Copou, îţi mulţumim pentru tot ce ai făcut pentru Dinamo, LEO GROZAVU!”, a prefaţat clubul Dinamo, pe pagina oficială de Facebook.

În clasamentul Superligii, Dinamo ocupă locul 15, cu 25 de puncte, în timp ce Poli Iaşi se află pe locul 14, cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: dinamopoli iasisuperligaleo grozavu 

viewscnt
Articole similare