Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fanii s-au strâns în faţa hotelului în care stă Dinamo la Iaşi! Spectacolul din stradă: "Putem vedea că e cel mai mare club din România"

VIDEO | Fanii s-au strâns în faţa hotelului în care stă Dinamo la Iaşi! Spectacolul din stradă: "Putem vedea că e cel mai mare club din România"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a avut parte de o primiră călduroasă şi la Iaşi, înaintea meciului cu Poli Iaşi, care are loc vineri. Zeci de fani au cântat şi au venit pregătiţi cu fumigene, iar jucătorii şi Zeljko Kopic au fost impresionaţi.

Dinamoviştii, impresionaţi de fanii care i-au aşteptat la Iaşi: "Putem vedea că e cel mai mare club din România"

Poli Iaşi - Dinamo are loc vineri, de la 20:00, în etapa 29 din Superliga, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Joi seara, dinamoviştii au avut parte de o surpriză din partea fanilor, care s-au adunat în faţa hotelului din centrul oraşului, unde este cazată echipa. 

Zeci de suporteri au cântat, au aprins fumigene şi i-au scandat numele lui Kopic, cel care a fost măgulit de gestul oamenilor. A urmat o sesiune de poze şi autografe, în interior. 

"O primire călduroasă şi le mulţumim fanilor din Iaşi că au venit într-un număr aşa de mare să cânte, să ne susţină, sper să-i facem fericiţi mâine. Ne aşteptam, au mai fost la Cluj, Sibiu, peste tot suntem ca acasă. Luptăm să obţinem cele trei puncte", a spus căpitanul Patriche. 

Gregorio simte şi el spiritul dinamovist: "Primirea a fost frumoasă. Putem vedea că Dinamo e cel mai mare club din România. Fanii sunt fantastici şi mereu alături de noi şi vrem să câştigăm pentru ei. Deja ne-am obişnuit cu asemenea momente, ştim că sunt alături de noi. Dacă jucăm la acest club, suntem sub presiune mereu, mâine va fi dificil, că Poli Iaşi are o echipă foarte bună, au câştigat cu Rapid şi ştim provocările care ne aşteaptă", a declarat atacantul dinamovist. 

Despre moment a vorbit şi Kopic: "Mereu e frumos să vezi suporterii noştri, mereu avem momente frumoase cu ei şi apreciem. Meciul trecut l-am câştigat, e important pentru club, suporteri şi vrem să fim pregătiţi pentru o victorie următoare. Luptăm pentru club. Va fi dificil. Da, mă aşteptam ca Dinamo să fie iubită de fani, are o istorie mare şi mă bucur că fac parte din acest club", a spus principalul de la Dinamo. 

După 28 de etape, Dinamo este pe locul 15, cu 25 de puncte, la şase puncte de FCU Craiova, care ocupă ultimul loc care asigură prezenţa în Superliga. 

Afla mai multe despre: fani dinamopoli iasi dinamo 

viewscnt
Articole similare