Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Monitorizat de Borussia Dortmund, Dennis Man a fost desfiinţat: „Nicio şansă! Unde joacă el la 25 de ani?”

Monitorizat de Borussia Dortmund, Dennis Man a fost desfiinţat: „Nicio şansă! Unde joacă el la 25 de ani?”
Comentarii

Dennis Man a impresionat în acest sezon de Serie B.

Dennis Man a fost făcut praf de Marcel Răducanu

Internaţionalul român este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la Parma, iar interesul pentru serviciile sale a crescut. Astfel, recent a apărut o informaţie în presa italiană conform căreia Borussia Dortmund îl monitorizează.

Totuşi, Marcel Răducanu, fost internaţional, a avut cuvinte foarte dure la adresa lui Man. Cel care a strâns 163 de meciuri în tricoul Borussiei nu vede cum jucătorul de la Parma ar putea face faţă în Bundesliga.

„Câţi ani are Dennis Man? 25? Păi, şi joacă în Serie B la vârsta asta… Tu crezi că Borussia Dortmund dă banii pentru un jucător la vârsta lui de acolo? Borussia ia fotbalişti de 18-20 de ani, pe care să îi vândă apoi pe sume mari.

Dennis Man nu are nicio şansă să joace în Bundesliga şi mai ales la Dortmund. Să fim serioşi! Ce a făcut el până acum? Are câteva meciuri bune în a doua ligă din Italia. Dacă e aşa de bun, de ce nu îl păstrează Inter sau AC Milan acolo. Ce, ăia nu îl văd de acolo?

Eu nu cred că se va face acest transfer. Când un club de nivelul acesta ia un jucător peste 24-25 de ani trebuie să fie un superstar, cum l-a luat Bayern pe Harry Kane. Cât ar costa Dennis Man? Niciodată nu dă Dortmund banii aceştia pe un fotbalist ca Man (n.r. - 12 sau 15 milioane de euro).

Să nu fiu înţeles greşit: mi-aş dori ca transferul să se facă sau ca un jucător român să vină să joace în Bundesliga, dar mi se pare imposibil de realizat această mutare. O să dau şi eu un telefon, două ca să mă interesez”, a spus Marcel Răducanu, potrivit ProSport.

Ar fi transferul carierei! Oportunitate uriaşă pentru Dennis Man. Un club imens din Germania îşi trimite oamenii pentru a-l monitoriza pe român

Dennis Man a impresionat în tricoul Parmei şi a devenit idolul tribunelor de pe Ennio Tardini. Cu Man în formă de zile mari, gruparea ”gialloblu” este lider în Serie B, iar promovarea în Serie A pare doar o simplă formalitate pentru fosta echipă a lui Buffon şi Cannavaro.

Prestaţiile lui Dennis Man nu au trecut neobservate, iar mai multe cluburi importante au pus ochii pe fostul fotbalist al UTA-ei. Presa din Italia anunţă că Borussia Dortmund îşi va trimite oamenii la următorul meci pe care Parma îl va disputa în campionat, în deplasare cu Ternana.

Conform Tuttomercatoweb, meciul de sâmbătă de la Terni va fi crucial în economia unui posibil transfer al lui Man pe Signal Iduna Park. Extrema naţionalei României are contract cu Parma până la finalul sezonului viitor, iar acesta le-ar fi dezvăluit apropiaţilor că şi-ar dori să continue pe Ennio Tardini. Cu toate acestea, o ofertă din partea Borussiei Dortmund pare de nerefuzat, având în vedere perspectivele clubulu german.

Dennis Man are o şansă excelentă de a la demonstra nemţilor ce poate, deoarece Parma întâlneşte un adversar facil, cel puţin la prima vedere. Ternana este pe locul 16 în Serie B şi este ameninţată serios de retrogradare.

În acest sezon, Man a marcat 10 goluri şi a pasat decisiv de cinci ori în 23 de meciuri. Acesta îmbracă tricoul Parmei din 2021, când a fost cumpărat de ”Crociati” de la FCSB în schimbul sumei de 11.000.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: dennis manparmaserie b 

viewscnt
Articole similare