Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce anume l-a nemulţumit pe Valeriu Iftime, după înfrângerea cu Sepsi: ”Asta nu mi-a plăcut” | EXCLUSIV

Ce anume l-a nemulţumit pe Valeriu Iftime, după înfrângerea cu Sepsi: ”Asta nu mi-a plăcut” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a fost învinsă de Sepsi, scor 1-2, iar moldovenii au ratat o şansă bună de a se apropia de locurile de baraj. În acest moment, trupa patronată de Valeriu Iftime este pe ultimul loc în Superligă, cu doar 20 de puncte după 28 de meciuri, la şapte lungimi distanţă de FC Voluntari, ocupanta primului loc de baraj.

Valeriu Iftime nu a înţeles nimic din jocul echipei sale din prima repriză: ”Ori eşti curajos, ori nu eşti”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Orangesport.ro, finanţatorul lui FC Botoşani a recunoscut că şansele echipei sale de a se salva de la retrogradare s-au diminuat considerabil şi a subliniat faptul că echipa sa a fost de nerecunoscut în prima repriză.

Roş-alb-albaştrii au început temători partida, iar Sepsi a controlat în totalitate prima repriză. La finalul primelor 45 de minute, covăsnenii conduceau cu 2-0. Elevii lui Bogdan Andone s-au trezit după odihnă, au redus din diferenţă, însă nu au reuşit să egaleze.

”(n.r.- despre meci) N-am comentarii. Sunt trist şi mult dezamăgit, pentru că între noi fie vorba de acum lucrurile sunt de ce în ce mai grele, că sunt atâtea ocazii de a câştiga puncte, deşi am jucat puţin.

În prima repriză am jucat slab, dar în a doua totuşi am jucat, am ratat şi se adună, iar când nu faci puncte e nasol. Şansele de salvare sunt diminuate, oricum nu erau mari. Am avut nişte ocazii extraoardinare. Mouaddib e remarcatul, Enzo... Când te aperi, iei gol, ori eşti curajos, ori nu eşti curajos. Nu mi-a plăcut ca spectator că am început aşa defensiv”, a spus Valeriu Iftime.

Patronul Botoşaniului nu îl condamnă pe starul echipei sale, după ce acesta şi-a ieşit din minţi: ”Eu la 27 de ani dădeam şi cu capul”

În minutul 65 al partidei, Edi Florescu a ratat o lovitură de pedeapsă, iar la scurt timp a fost înlocuit. Golgheterul Botoşaniului a reacţionat nervos după ce a fost schimbat şi a lovit geamul băncii de rezerve. Valeriu Iftime nu l-a condamnat pe jucătorul său pentru acest gest şi a declarat că îi înţelege frustrarea.

”(n.r.- despre reacţia nervoasă a lui Florescu) Ce să-i facem? Are 27 de ani, eu la 27 de ani dădeam şi cu capul, nu doar cu pumnul. Era frustrat, păcat, păcat, păcat. Nu, nu sunt supărat pe el”, a adăugat Iftime.

Afla mai multe despre: valeriu iftimefc botoşanisepsieduard florescu 

viewscnt
Articole similare