Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bernd Storck, mulţumit după victoria cu Botoşani: „Am controlat meciul şi ne-am apărat foarte bine!”

Bernd Storck, mulţumit după victoria cu Botoşani: „Am controlat meciul şi ne-am apărat foarte bine!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi a câştigat meciul cu FC Botoşani, scor 2-1, în Superliga României.

Reacţia lui Bernd Storck după victoria cu FC Botoşani

La finalul meciului, Bernd Storck, antrenorul german al covăsnenilor, a tras concluziile şi s-a declarat mulţumit de jocul prestat de elevii săi. Cu această victorie, Sepsi a urcat pe locul 7 în clasamentul Superligii, cu 37 de puncte obţinute în 28 de etape.

„Am jucat foarte bine în prima repriză şi am controlat meciul. În partea a doua, am pierdut puţin din control, dar şi adversarul a jucat mai bine. Am avut în faţă un adversar puternic.

Ne-am apărat foarte bine. Portarul a salvat penalty-ul. Vreau să îi felicit pentru luptă. Trebuie să luăm meci cu meci şi să câştigăm partida de pe teren propriu cu Voluntari.

Trebuie să vedem ce vor face şi adversarii. Nu suntem noi singura echipă care se bate pentru play-off. Trebuie să continuăm acelaşi fel.

Le mulţumesc suporterilor că au condus şase ore pentru a veni aici. Sper că suporterii vor fi alături de noi şi în meciul următor. Ne vom recupera puţin, avem mult de mers până acasă.

Mâine vom avea antrenamente individuale cu jucătorii. Trebuie să ne concentrăm pentru meciul de acasă. Putem să câştigăm acel meci dacă vom juca precum am făcut-o în celelalte partide de pe teren propriu”, a declarat Bernd Storck la flash-interviu.

Afla mai multe despre: bernd storcksepsibotosani 

viewscnt
Articole similare