Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu poţi să discuţi cu arbitrul” Reacţii dure din tabăra Botoşaniului după înfrângerea cu Sepsi: ”Trebuiau măcar 15 minute de prelungire”

”Nu poţi să discuţi cu arbitrul” Reacţii dure din tabăra Botoşaniului după înfrângerea cu Sepsi: ”Trebuiau măcar 15 minute de prelungire”

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a bifat a doua înfrângere consecutivă, 1-2 cu Sepsi, iar moldovenii par condamnaţi la retrogradare. La finalul partidei, Bogdan Andone şi Andrei Miron au acuzat arbitrajul, iar aici s-au refeirt la minutele de prelungire care în opinia celor doi au fost mult prea puţine, având în vedere întreruperile din repriza a doua.

Încă un meci în care cei de la FC Botoşani acuză arbitrajul. ”Centralul” nu a scăpat de furia muldovenilor

Atât Andrei Miron, câ şi Bogdan Andone s-au plâns de faptul că ”centralul” Andrei Antonie a acordat doar opt minute de prelungire, deşi partida a fost întreruptă preţ de opt minute doar pentru verificarea golului marcat de Lopez.

”Au fost două reprize diametral opuse. În prima repriză, nu am avut ritm, nu am avut atitudine, nu am avut absolut nimic. am pierdut toate duelurile, nu am fost agresivi. Unul dintre asistenţii mei a cronometrat pe ceasul lui în momentul faultului de la penalty.

Au fost exact 8 minute, 8 minute şi ceva doar la faza penalty-ului, plus au fost schimbările din repriză a două, făcute de ambele echipe, plus un cartonaş galben în prelungiri, trebuiau încă de secunde în plus. Trebuiau măcar 15 minute de prelungiri, să nu spun mai multe”, a spus Bogdan Andone.

”Am început meciul în minutul 50-60. Am arătat lamentabil în prima repriză. cred că şi o echipa de liga a treia dacă venea ne conducea la pauză. Mi s-a părut aşa o manieră de arbitraj... n-am vorbit în viaţă mea de arbtraj, nu poţi să discuţi cu el (n.r.- cu arbitrul) să fie mai înţelegător. La faza cu VAR (n.r.- golul marcat de Botoşani)... Numai la faza aia s-a stat 8 minute şi el a dat 8 minute de prelungiri”, a declarat Andrei Miron.

FC Botoşani este pe utlimul loc în Superligă, cu 20 de puncte după 28 de meciuri. În următoarea etapă, trupa finanţată de Valeriu Iftime se va deplasa pe Cluj Arena pentru meciul cu Universitatea.

Afla mai multe despre: sepsibogdan andonegeorge miron 

viewscnt
Articole similare