Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fără gol din august 2023, colegii au intervenit pentru Andrei Ivan, care a ratat un penalty în Petrolul - Universitatea Craiova: "Ştie bine asta"

Fără gol din august 2023, colegii au intervenit pentru Andrei Ivan, care a ratat un penalty în Petrolul - Universitatea Craiova: "Ştie bine asta"
Comentarii

Ivaylo Petev şi Alexandru Mitriţă au vorbit despre forma lui Andrei Ivan, care nu a mai marcat de şase luni în Superliga. De altfel, Ivan a ratat un penalty în victoria Universităţii Craiova cu Petrolul, în Superliga.

Primele reacţii după Petrolul - Universitatea Craiova 2-3, în Superliga

Universitatea Craiova a învins joi, în deplasare, scor 3-2, gruparea Petrolul Ploieşti, în etapa a 28-a din Superligă. Craiova a condus cu 2-0 şi a fost egalată. La 3-2 pentru olteni, Andrei Ivan, introdus pe teren în a doua repriză, a ratat un penalty, după ce Zima a ghicit colţul. 

A fost încă un meci în care Andrei Ivan n-a reuşit să marcheze. Ultimul gol a fost marcat pe 12 august, atunci când Universitatea Craiova a învins-o pe Poli Iaşi cu 4-1. 

"A fost o victorie meritată, chiar dacă au fost două greşeli din partea noastră, în minutul 45 şi când am intrat iar în meci 

(n.r. - despre Andrei Ivan) Fiecare jucător trece prin perioade mai puţin bune. Şi eu am trecut prin aceste perioade, dar ştie foarte bine că suntem alături de el, toată echipa e alături de el şi cu siguranţă va reveni mult mai puternic", a spus Alex Mitriţă.

Despre atacantul care a ieşit din circuitul naţionalei a vorbit şi antrenorul Ivaylo Petev: "Încerc tot ce pot să îl fac să revină, acesta este obiectivul", a spus principalul Universităţii Craiova. 

Jovan Markovic, printre cei mai buni fotbalşti din Petrolul - Universitatea Craiova 2-3

"Mă bucur că am reuşit să înscriu, să dau un assist. Mă bucur că am reuşit să câştigăm, asta e cel mai important şi ne gândim la meciul de luni cu Rapid. Cred că a fost un meci frumos pentru suporteri, pentru că au fost multe goluri, faze frumoase şi asta e cel mai frumos la fotbal", a spus atacantul Universităţii Craiova, Jovan Markovic. 

Afla mai multe despre: andrei ivanandrei ivan petrolul universitatea craiovapetrolul universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare