Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2024 îi poate aduce transferul carierei! Fotbalistul FCSB-ului îşi face bagajele dacă va demonstra : ”Sunt şanse mari” | EXCLUSIV

EURO 2024 îi poate aduce transferul carierei!  Fotbalistul FCSB-ului îşi face bagajele dacă va demonstra : ”Sunt şanse mari” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Naţionala României se pregăteşte de primul turneu final după opt ani de secetă, iar pentru ”tricolorii” lui Edi Iordănescu poate fi o şansă imensă de a prinde un transfer important în străinătate.

Şansa carierei pentru fotbalistul de la FCSB. Campionatul European îi poate propulsa cariera: ”Au fost discuţii”

FCSB este lider autoritar în Superligă, cu 58 de puncte după 27 de meciuri, iar fotbaliştii echipei patronate de Gigi Becali au devenit atractivi pentru cluburile din străinătate. Adrian Şut este om de bază în ”11-le” trupei lui Charalambous, iar patronul Gigi Becali l-a lăudat pe jucător în repetate rânduri.

Florin Vulturar, impresarul lui Adi Şut, a dezvăluit că sunt şanse mari ca fostul mijlocaş al Academicii Clinceni să prindă un contract important la o echipă din străinătate, în cazul în care va fi prezent şi va confirma la EURO 2024.

Mai mult decât atât, Vulturar a spus că Şut a fost aproape să plece de la FCSB încă din vara anului trecut, însă discuţiile nu s-au concretizat.

”(n.r. despre Şut) Au fost nişte discuţii, dar din păcate nu s-au concretizat, dar în vară sunt şanse mari, ţinând cont şi de Campionatul European. FCSB are jucători interesanţi, pentru echipele din afară şi dacă o să fie un EURO reuşit, sunt şanse foarte mari să plece 2-3 jucători”, a spus Cătălin Vulturar pentru Orangesport.ro.

În vârstă de 24 de ani, Adrian Şut a marcat două goluri şi a livrat o pasă decisivă în 24 de meciuri.  Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 2.000.000 de euro.

Şut nu a bifat niciun minut în tricoul echipei naţionale, însă sunt şanse mari ca acesta să debuteze în luna martie, atunci când ”tricolorii” vor juca două amicale, cu Columbia şi Irlanda de Nord.

Afla mai multe despre: euro 2024echipa naţionalăadrian şutfcsbflorin vulturar 

viewscnt
Articole similare