Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Petrolul - Universitatea Craiova 2-3, după un meci superb în Superliga! Baiaram a reuşit dubla, iar Ivan a ratat un penalty

VIDEO Petrolul - Universitatea Craiova 2-3, după un meci superb în Superliga! Baiaram a reuşit dubla, iar Ivan a ratat un penalty

Petrolul

Comentarii

Universitatea Craiova a învins Petrolul Ploieşti cu 3-2, în deplasare, în etapa cu numărul 28 din Superliga. În urma meciului de la Ploieşti, oltenii sunt pe locul al patrulea, cu 45 de puncte, iar prahovenii sunt pe 10, cu 35 de puncte.

LIVE VIDEO Petrolul - Universitatea Craiova 2-3 (Huja 45+1, Grozav 47 / Markovic 32, Baiaram 40, 58)

Echipele de start:

  • Petrolul: Zima - L. Dumitriu, Papp, Meijers (cpt), Huja - L. Dumitriu, Jair, Diomande, Hanca - Musi, Irobiso, G. Grozav
  • Rezerve: Eşanu, Bălbărău, Garutti, Radu, Takayuki Seto, Bratu, Jyry, Dumitrache, D. Paraschiv, Berisha, Răducan
  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Căpăţână, Maldonado, Screciu, Ndong - A. Creţu, Mateiu, Houri - Baiaram, Markovic, A. Mitriţă
  • Rezerve: Goga, Vlădoiu, Badelj, Zajkov, R. Silva, Kozulj, Soiri, Mekvabishvili, Blesa, Kozulj, Câmpanu, A. Ivan, Danciu

Min. 90+12 Finalul meciului!

Min. 90+9 Ndong este eliminat, după ce VAR a intervenit! Fundaşul şi-a lovit intenţionat un adversar, iar Craiova rămâne în 10 oameni. 

Min. 83 Penalty acordat şi ratat de Ivan! Atacantul abia intrat pe teren a tras în partea dreaptă, iar Zima a intervenit superb. 

Min. 80 Se analizează la VAR un posibil penalty pentru olteni, după ce Meijers a vrut să-l deposedeze pe Markovic în propriul careu. 

Min. 66 Berisha ratează încă o ocazie pentru Petrolul. 

Min. 58 GOOOOOOL Universitatea Craiova! Mitriţă driblează în interiorul careului, scoate mingea în faţa porţii, de unde Baiaram reuşeşte dubla. 

Min 47. GOOOOOOL Petrolul! La prima acţiune a reprizei secunde, Gicu Grozav îl învinge pe Popescu cu un şut superb de la 20 de metri.

Min. 46 A început repriza a doua. 

Min. 45+4 Finalul primei reprize. 

Min. 45+1 GOOOOL Petrolul! Huja reia cu capul după un corner, iar gazdele speră într-un rezultat bun, înainte de pauză. 

Min. 41 Popescu intervine salvator şi păstreaza diferenţa de două goluri. 

Min. 40 GOOOOL Universitatea Craiova! Markovic pasează decisiv la al doilea gol, după o cursă în jumătatea adversă. Atacantul a scos pentru Baiaram, care a tras telefonat, dar suficient cât să marcheze pentru 2-0. 

Min. 38 Fază suspectă! Se analizează un posibil penalty pentru Petrolul, după ce Jair a reclamat un contact cu Mitriţă. 

Min. 32 GOOOOL Universitatea Craiova, după o fază superbă! De la 25 de metri, Mitriţă a aruncat mingea peste apărarea adversă, iar Markovic a reluat perfect în poarta lui Zima. 

Min. 26 Creţu trage plasat spre poarta lui Zima, care respinge fără probleme, iar mingea se duce în corner. 

Min. 25. Jair ratează pentru Petrolul. 

Min. 21 Grozav driblează în banda stângă, centrează, iar mingea ajunge la Dumitriu, care reia mult peste poartă. 

Min. 12 Mitriţă şutează, dar scorul rămâne 0-0. 

Min. 1 A început meciul. 


Petrolul Ploieşti - CS Universitatea Craiova din etapa cu numărul 28 a Superligii este, în direct, la Orange Sport, azi, de la ora 18:30.

Cea mai recentă dispută directă din SuperLiga României a avut loc pe 22 octombrie 2023, Universitatea Craiova - Petrolul 1-3, goluri marcate de Kurtic, respectiv Musi, Grozav şi Huja.

  • Două victorii (1-0 cu Dinamo, 2-1 cu Poli Iaşi) şi o înfrângere (1-2 CFR Cluj) este palmaresul înregistrat de prahoveni pe teren propriu în 2024.

Meciul va fi condus de către o brigade formată din Ionuţ Coza (Cernica – Ilfov) – Vladimir Urzică (Piatra Neamţ) şi Alexandru Vodă (Alba Iulia). Arbitru de rezervă: Cristian Moldoveanu (Sf. Gheorghe). Arbitru VAR: Ovidiu Haţegan (Arad). Arbitru AVAR: Cristina Mariana Trandafir (Bucureşti). Observatori: Marin Petrache (Giurgiu) şi Marian Salomir (Cluj Napoca).

Afla mai multe despre: petroluluniversitatea craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare