Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime a anunţat decizia în privinţa lui Bogdan Andone, după al patrulea meci fără victorie | EXCLUSIV

Valeriu Iftime a anunţat decizia în privinţa lui Bogdan Andone, după al patrulea meci fără victorie | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Acţionarul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a clarificat situaţia antrenorului Bogdan Andone, care a tras în mai multe rânduri semnalul de alarmă în rândul jucătorilor săi. FC Botoşani n-a mai câştigat de patru meciuri, iar patronul a dat verdictul.

Valeriu Iftime a intervenit după FC Botoşani n-a mai câştigat de patru meciuri

Pe 2 februarie, FC Botoşani a învins Poli Iaşi, scor 2-1, iar din acel moment echipa antrenată de Bogdan Andone a remizat cu UTA, 2-2, Universitatea Craiova, 2-2, şi a pierdut cu FCSB, 2-3 şi Sepsi, 1-2. 

După meciul cu UTA, din urmă cu două săptămâni, Bogdan Andone a dat impresia că e pregătit să facă pasul în spate, iar după înfrângerea cu FCSB a fost la fel de nemulţumit de fotbaliştii săi. 

Valeriu Iftime a intervenit şi a transmis că nu a luat în calcul o despărţire de Bogdan Andone, pe care-l consideră în continuare potrivit pentru salvarea echipei de la retrogradare. 

În schimb, afaceristul a redat starea de spirit a antrenorului de la FC Botoşani. 

"Nu pleacă Bogdan Andone niciodată, fiţi liniştiţi! El, după fiecare meci, vede că trece timpul, nu facem puncte, şi e disperat. Niciodată nu mi-a zis că pleacă. Dacă vede Liga 2 din ce în ce mai clar, ce putem face?! Eu o spun, nu el", a declarat Valeriu Iftime, pentru Orangesport.ro. 

  • 2 victorii, 2 remize şi 3 înfrângeri sunt rezultatele lui Bogdan Andone la FC Botoşani, în 2024. 

FC Botoşani continuă să piardă puncte în Superliga

Sepsi a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii.

Au marcat Păun ’24 şi Debeljuh ’31 pentru Sepsi, respectiv Lopez ’78 pentru FC Botoşani. De asemenea, Eduard Florescu a sparg geamul băncii de rezerve, după ce a ratat un penalty, în repriza a doua. 

În clasamentul Superligii, FC Botoşani e ultima, cu 20 de puncte, la cinci puncte de Dinamo şi la 11 puncte de ultimele locuri care asigură prezenţa în Superliga. 

Sepsi a urcat pe locul al şaptelea după victoria de la Botoşani şi are 37 de puncte, cu unul mai puţin faţă de U Cluj, care e pe loc de play-off. 

Afla mai multe despre: valeriu iftimevaleriu iftime fc botosanibogdan andonebogdan andone fc botosanibotosani sepsi 

viewscnt
Articole similare