Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la U Craiova! Ivaylo Petev a dat de înţeles că fostul golgheter al oltenilor va pleca din Bănie: ”Avem un lot numeros”

OUT de la U Craiova! Ivaylo Petev a dat de înţeles că fostul golgheter al oltenilor va pleca din Bănie: ”Avem un lot numeros”

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova şi-a asigurat matematic prezenţa în play-off-ul Superligii, după victoria cu Petrolul de la Ploieşti. La finalul meciului, Ivaylo Petev, tehnicianul bulgar al oltenilor, a tras concluziile.

Elvir Koljic este pe picior de plecare. Ivaylo Petev a evitat subiectul, dar a lăsat de înţeles că bosniacul nu va mai continua la Craiova

Elvir Koljic este pe cale să o părăsească pe Universitatea Craiova, chiar în această perioadă. Bosniacul nu a făcut parte din lotul lui Ivaylo Petev pentru partida cu Petrolul Ploieşti, din etapa a 28-a din Superliga, iar Fanatik a anunţat că golgheterul oltenilor din sezonul 2018-2019 va semna într-un campionat exotic.

”Am spus, vom şti sigur ce se întâmplă cu Koljic zilele viitoare. E o situaţie normală, avem un lot numeros şi, cine va intra în locul lui, trebuie să dea totul”,a spus Ivaylo Petev.

Universitatea Craiova a legat două victorii consecutive, însă Petev nu se gândeşte la titlu

”Un meci bun pentru suporteri, nu şi pentru antrenor. Nu am făcut un meci rău, mai ales în prima parte, am avut ocazii.

Ne-am propus să nu mai repetăm greşelile pe care le făceam în startul reprizei a doua, dar le-am dat şansa să marcheze şi au egalat. Nu e nimic nou pentru noi, dar, după asta, am continuat să luptăm pentru cele trei puncte şi cred că am meritat să câştigăm.

Titlul? Nu. Obiectivul meu este să câştig următorul meci”, a spus Petev despre meci.

Accidentările, principala problemă a lui Elvir Koljic

Perioada bosniacului petrecută la Universitatea Craiova a fost afectată de accidentări constante, care l-au ţinut pe bară o perioadă considerabilă de timp. Cu toate astea, Koljic a reuşit să marcheze 41 de goluri în toate competiţiile în tricoul Universităţii Craiova, de la transferul său în Superliga, în 2018.

O accidentare gravă a dus la ratarea transferului carierei pentru Elvir Koljic, mai multe cluburi din estul Europei au venit cu oferte importante, dar accidentările şi totodată forma slabă de după recuperare l-au ţinut la Craiova.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului cu patru selecţii în naţionala Bosniei, conform transfermarkt.com
  • 2.000.000 de euro a fost cea mai mare cotă de piaţă a bosniacului, cotă pe care a atins-o în decembrie 2020
  • În acest sezon, Elvir Koljic a bifat 17 prezenţe în Superliga, a marcat de trei ori şi a oferit o pasă decisivă, în tricoul celor de la Universitatea Craiova.

Petrolul 2-3 Universitatea Craiova

La Ploieşti, oaspeţii au deschis scorul în minutul 32, prin Jovan Markovic, din centrarea lui Mitriţă. După opt minute, Baiaram a făcut 2-0, dar ploieştenii au redus din diferenţă în minutul 45+1, prin Huja. Grozav a reuşit aă egaleze în minutul 47, cu un şut superb, dar craiovenii au revenit în avantaj prin Baiaram, în minutul 59. Andrei Ivan a ratat penalti în minutul 83 şi Universitatea Craiova a rămas în zece în minutele de prelungiri, dar s-a impus cu 3-2 şi este pe locul 4 în clasament, cu 45 de puncte. Petrolul ocupă poziţia a 10-a, cu 35 de puncte.

Echipele care au evoluat:

  • PETROLUL: Zima - L. Dumitriu (A. Berisha 46), Papp (M. Bratu 84), Meijers, Huja - L. Dumitriu, Jair (I. Răducan 84), Diomande, Hanca – Al.  Musi (D. Radu 46), Irobiso (Jyry 71), G. Grozav.
  • UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu - Căpăţână, Maldonado, Screciu, Ndong - A. Creţu (Zajkov 90), Mateiu, Houri (Mekvabishvili 63) – Baiaram (Danciu 70), Markovic (A. Ivan 70), A. Mitriţă (Cîmpanu 70). 

 

Afla mai multe despre: superligapetevuniversitatea craiovaelvir koljic 

viewscnt
Articole similare