Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste uriaşă pentru Dinamo! Şi-a dat acordul să semneze: „Bineînţeles!” | EXCLUSIV

Veste uriaşă pentru Dinamo! Şi-a dat acordul să semneze: „Bineînţeles!” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dennis Politic este de acord să rămână la Dinamo şi din vară, mai ales dacă formaţia bucureşteană se va salva de la retrogradare.

Rămâne la Dinamo dacă echipa se salvează: „Bineînţeles!” 

Vestea vine chiar din partea fotbalistului, care, într-un interviu exclusiv pentru Orange Sport, a dezvăluit care este planul său pentru viitorul apropiat. Andrei Nicolescu a făcut o treabă bună în această iarnă pentru a salva clubul de la retrogradare, iar dacă totul funcţionează conform planului, va trebui să păstreze cei mai importanţi fotbalişti şi din vară.

„(n.r. despre situaţia contractuală de la Dinamo) Deocamdată nu m-am gândit. Programul e foarte încărcat. Antrenamente, meciuri, iar eu încerc să mă concentrez pe fiecare meci. Obiectivul e salvarea, să rămânem în prima ligă şi după aia mă voi gândi şi la asta. 

(vrei să continui la Dinamo dacă vă salvaţi de la retrogradare?) Bineînţeles! Sunt aici, mă simt bine, sunt foarte fericit că sunt aici şi sper din toată inima să ne salvăm. Dinamo este un club foarte mari, cu fani extraordinari. Am fost surprins de ceea ce am găsit aici. Sunt plăcut impresionat de fani, de tot şi sunt foarte fericit să fiu aici.

Dinamo a fost şi va rămâne o echipă foarte mari. În momentul în care a venit Dinamo cu oferta, am fost plăcut surprins să văd că un club de asemenea mărime mă doreşte. Am venit cu cea mai mare bucurie”, a spus Dennis Politic pentru Orange Sport.
  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Dennis Politic, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dennis politicdinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare