Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îmi place!” Mihai Stoica a remarcat antrenorul unei rivale din Superligă: ”Foarte bun!” | EXCLUSIV

”Îmi place!” Mihai Stoica a remarcat antrenorul unei rivale din Superligă: ”Foarte bun!” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Zeljko Kopic a reapins speranţa salvării de la retrogradare în rândul fanilor dinamovişti, după un tur de campionat în care ”câinii” păreau victime sigure.

Mihai Stoica, doar cuvinte de laudă pentru Zeljko Kopic: ”Este un tehnician de valoare”

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit la superlativ despre antrenorul croat al lui Dinamo. Oficialul FCSB a remarcat plusul de valoare pe care l-au adus transferurile făcute de Kopic în această iarnă şi a subliniat importanţa lui Hakim Abdallah în echipa lui Dinamo, care a fost mutat de croat în flancul stâng, după ce în mandatul lui Burcă a jucat pe postul de atacant central.

”Este clar că Zeljko Kopic este un tehnician de valoare. Îmi place. Este foarte bun. Velkovski, Edgar Ie, Pavicic, Milano şi Gnahore...A cam ştiut ce aduce. Abdallah în margine nu am crezut niciodata ca poate da randamentul asta. Foarte bun jucatător”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Mesaj special pentru Leo Grozavu de la fostul său club: ”îţi mulţumim pentru tot ce ai făcut pentru Dinamo”

În prefaţa meciului din Copou, formaţia bucureşteană a postat în mediul online un mesaj în care l-a pus în centrul atenţiei pe Leo Grozavu, actualul antrenor al Politehncii şi fost mare jucător al ”câinilor”.

Fost mare fundaş, Leo Grozavu a petrecut o perioadă de şase ani la Dinamo, între 1992 şi 1998. Mai mult, în postarea în cauză, clubul a menţionat şi faptul că Leo Grozavu a fost la un pas să ajungă şi antrenor la Dinamo, în urmă cu cinci ani de zile.

”6 ani la Dinamo

Ne-am obişnuit, în ziua meciului de SuperLigă, cu statistica întâlnirilor directe, cu cifrele fotbalului sau cu delegările anunţate de Comisia Arbitrilor. 

Astăzi e despre el, un fost jucător important în istoria clubului. 

Venit la Dinamo în vara anului 1992, de la Baia Mare, când echipa noastră era îmbrăcată în haine de campioană sub conducerea regretatului Florin Halagian, avea să joace în tricoul alb-roşu timp de 6 sezoane competiţionale, până în 1998. 

A evoluat pentru Dinamo într-o perioadă tulbure din viaţa clubului. Dinamo nu prea mai era echipa Ministerului, iar banii din transferurile semnate de Vasile Ianul erau din ce în ce mai puţini. 

În fine, aici a adunat peste o sută de meciuri în Divizia A de pe-atunci, mai exact 105 şi 5 goluri, a jucat cu Cagliari, cu Trabzonspor, a reprezentat Dinamo în cupele europene, fiind convocat de două ori şi la prima reprezentativă a României, în '94, alături de Generaţia de neuitat. 

Acum 5 ani, a fost la un pix distanţă de a antrena Dinamo, după infarctul suferit de Eugen Neagoe pe Arena Naţională. N-a fost să fie.

Dincolo de ce se va întâmpla în această seară, în Copou, îţi mulţumim pentru tot ce ai făcut pentru Dinamo, LEO GROZAVU!”, a prefaţat clubul Dinamo, pe pagina oficială de Facebook.

În clasamentul Superligii, Dinamo ocupă locul 15, cu 25 de puncte, în timp ce Poli Iaşi se află pe locul 14, cu 31 de puncte.

 

Afla mai multe despre: fcsbdinamosuperligămihai stoica 

viewscnt
Articole similare