Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu rupe tăcerea despre noul antrenor: "Sper să-l avem până la meciul cu CSU". Două variante au picat EXCLUSIV

Adrian Mititelu rupe tăcerea despre noul antrenor: "Sper să-l avem până la meciul cu CSU". Două variante au picat EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Patronul lui FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, a oferit ultimele detalii din jurul băncii tehnice a echipei. Afaceristul a confirmat că nu s-a înţeles cu Marius Croitoru, a tăiat o variantă de pe listă şi vrea să aibă antrenor până la meciul cu Universitatea Craiova.

Se caută antrenor la FCU Craiova! Croitoru şi Săndoi nu vin

Marţi, Giovanni Costantino a fost îndepărtat de la FCU Craiova 1948, după 1-1 cu Poli Iaşi, iar din acel moment Adrian Mititelu a fost nevoit să se gândească la următorul capitol pentru banca echipei din Oltenia. 

Patronul a încercat să-l aducă pe Marius Croitoru la FCU Craiova 1948, însă s-a lovit de aceeaşi problemă. Întrucât el nu deţine licenţa Pro, părţile au ajuns în aceeaşi situaţie precum în urmă cu câteva luni, atunci când s-au mai desfăşurat discuţii. 

"Au fost discuţii preliminare, care s-au oprit din cauza situaţiei juridice în ceea ce priveşte calificarea lui Marius, încă nu poate să fie antrenor momentan şi discuţiile s-au oprit într-o fază incipientă. Nu îndeplinea condiţiile pentru a practica meseria de antrenor", a spus Adrian Mititelu, pentru Orangesport.ro. 

Întrebat dacă Emil Săndoi, fostul jucător şi antrenor al Universităţii Craiova, a fost pe lista sa, Adrian Mititelu a fost ferm: "Nu, nu am discutat", a adăugat patronul lui FCU Craiova 1948. 

Antrenorul cu portarii conduce echipa în UTA - FCU Craiova 1948

Valentin David, antrenorul cu portarii al celor de la FCU Craiova, va fi cel care va asigura interimarul pentru meciul din deplasare cu UTA, sâmbătă, de la 14:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

În schimb, numele noului antrenor principal cu licenţa Pro ar trebui să fie cunoscut în cadrul echipei până la meciul cu Universitatea Craiova, care are loc sâmbătă, pe 9 martie. 

"Am şi anunţat că e validat antrenorul interimar. Vali David are misiunea pentru meciul de mâine, de luni vedem, că sperăm că avem antrenor până la meciul cu CSU", a mai spus Adrian Mititelu pentru Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: adrian mititeluadrian mititelu fcu craiovaantrenor fcu craiovauta fcu craiova 

viewscnt
Articole similare