Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Rublev, descalificat la Dubai pentru că a insultat un arbitru de linie. Ce consecinţe mai suportă jucătorul

Andrei Rublev, descalificat la Dubai pentru că a insultat un arbitru de linie. Ce consecinţe mai suportă jucătorul

Tenis

Comentarii

Jucătorul rus de tenis Andrei Rublev (26 de ani) a fost descalificat la turneul de la Dubai pentru că a insultat un arbitru de linie.

Rublev, descalificat la Dubai. Ce urmări mai are

Andrei Rublev, locul 5 mondial, a fost descalificat, vineri, 1 martie, în semifinalele turneului ATP 500 de la Dubai, pentru că a insultat un arbitru de linie, informează L'Equipe.

Rublev era condus de Alexander Bublik cu 6-5 în setul al treilea când a insultat un arbitru de linie după ce acesta a făcut un anunţ cu care el nu a fost de acord.

Andrei Rublev s-a apropiat de arbitrul de linie şi i-a strigat, în engleză şi aproape de faţă: "Cum poţi face o asemenea greşeală? Cum poţi să faci o asemenea greşeală? Dar o propoziţie în limba rusă a fost cea care a dus la descalificarea sa.

Un alt arbitru de linie din preajma terenului era vorbitor de rusă şi a venit să raporteze supervizorului expresia injurioasă folosită de Rublev. După o lungă discuţie, s-a decis descalificarea jucătorului.

Acest comportament nepotrivit are consecinţe serioase pentru rus, care va pierde punctele şi premiul în bani acumulate în această săptămână. Alexander Bublik a ajuns în finală şi îl va înfrunta pe câştigătorul meciului Daniil Medvedev - Ugo Humbert.

Afla mai multe despre: tenisandrei rublevdubal 

viewscnt
Articole similare