Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Trebuie rezolvat!". Duckadam ştie care e cea mai mare problemă din Superligă înaintea play-off-ului: "Nu va fi nicio acţiune împotriva lui Becali" | EXCLUSIV

"Trebuie rezolvat!". Duckadam ştie care e cea mai mare problemă din Superligă înaintea play-off-ului: "Nu va fi nicio acţiune împotriva lui Becali" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Helmuth Duckadam (64 de ani) a vorbit despre play-off-ul care urmează în Superligă şi a spus cine e, în opinia sa, favorită la titlul, dar şi ce problemă trebuie rezolvată în aşa fel încât să nu se încingă spiritele în faza finală a campionatului.

FCSB are un avans mare în fruntea clasamentului din Superligă, dar Helmuth Duckadam nu crede că echipa "roş-albastră" va câştiga lejer campionatul, chiar dacă o consideră favorită. "Eroul de la Sevilla" nu crede în coaliţii împotriva lui Gigi Becali pe final de sezon.

Duckadam o vede favorită la titlul pe FCSB: "Nu va câştiga la pas!". Marea problemă care "trebuie rezolvată"

Duckadam ştie, însă, ce problemă trebuie rezolvată rapid din interior pentru ca atmosfera să rămână una calmă pe durata play-off-ului. Fostul portar se referă la erorile de arbitraj şi la cele comise din camera VAR, care pot costa scump în economia luptei la titlu.

"Nu se va ajunge până în ultima etapă, dar nu la pas. Ai două meciuri cu Rapid, cu CFR, două cu Craiova, două cu Farul. Sunt meciuri unde poţi da chix. FCSB e favorită.

(n.r - Sunt patroni care fac o acţiune împotriva lui Becali ca să nu câştige campionatul?) Nu. Este bătaie pentru primele locuri, care joacă în Europa, orice pas greşit poate să coste. Ce mă îngrijorează... Foarte multe greşeli la arbitraj şi la VAR. Acest lucru trebuie rezolvat", a spus Helmuth Duckadam, pentru Orange Sport.

FCSB are, în acest moment, 64 puncte şi conduce clasamentul din Superligă, urmată de Rapid, cu 51 şi un meci mai puţin, şi de CFR Cluj, cu 50 şi, de asemenea, un meci mai puţin disputat.

Afla mai multe despre: helmuth duckadamfcsbtitlusuperligaarbitraj 

viewscnt
Articole similare