Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mititelu a făcut oferta imbatabilă! I-a propus cel mai bun contract pe care-l poate primi în România: "A zis că are pretenţii financiare" | EXCLUSIV

Mititelu a făcut oferta imbatabilă! I-a propus cel mai bun contract pe care-l poate primi în România: "A zis că are pretenţii financiare" | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Patronul lui FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, a recunoscut strategia sa, după ce a lansat o ultimă ofertă imbatabilă în România, în privinţa investiţiei pe care a gândit-o.

Adrian Mititelu a făcut o ofertă de neegalat, dar răspunsul întârzie să apară: "Din România nu primeşte mai bună"

FCU Craiova 1948 joacă azi în deplasare cu UTA, de la 14:00, în Superliga, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. După plecarea lui Giovanni Costantino, Adrian Mititelu a dezvăluit cine va fi interimar, iar până la meciul cu Universitatea Craiova plănuieşte să aibă deja antrenor cu licenţa Pro. 

În aceeaşi măsură, Adrian Mititelu priveşte şi spre lot, de unde va dispărea una dintre vedetele echipei. Juan Bauza este apt pentru meciul cu UTA, iar până la finalul sezonului va juca şi Yassine Bahassa, care pare că nu mai poate fi întors din drum

Pentru Orange Sport, Adrian Mititelu a spus că i-a făcut lui Bahassa o ofertă imbatabilă pentru nivelul României, însă a înţeles că francezul ţinteşte un salariu mai bun în străinătate, unde ar urma să ajungă după ce îi expiră contractul, în vară.  

"E jucătorul nostru, ne bazăm pe el momentan. Nici n-am mai vorbit despre contract. Eu zic că oferta de la mine e destul de bună, dar eu cred că el aşteaptă ceva de afară. Din România nu primeşte ofertă mai bună. A zis că are pretenţii financiare pe care eu nu le pot... cu mult peste ce se dă în România. 

Eu cred că ce vrea el se poate da doar afară şi probabil va găsi doar afară din vară. Până la urmă avem jucători talentaţi, care nu joacă, pentru că n-au loc. E bine dacă el în vară va pleca, că face loc altora care stau în anticameră şi n-au cum să se evidenţieze", a declarat Adrian Mititelu pentru Orangesport.ro. 

Adrian Mititelu, despre Bahassa: "Din Superliga nu m-a contactat nimeni pentru el"

Convins că echipe precum CFR Cluj, FCSB sau Universitatea Craiova nu şi-l permit, Adrian Mititelu a încercat să semneze o prelungire a contractului cu Bahassa pentru a mai putea încasa măcar câteva sute de mii de euro odată cu transferul în străinătate, în vară. 

"Mă interesa un contract cu el, ca să pot lua ceva bani la vară, nu că l-aş fi văzut pe aici jucător de mare perspectivă. Are 32 de ani, mai are un an, doi de vână, dar am jucători care vor să joace. 

Nu, din Superliga nu m-a contactat nimeni pentru el. Cât va fi nevoie de el va juca. Eu m-aş bucura să prindă un contract bun în vară şi să fie şi el fericit", a mai spus patronul lui FCU Craiova 1948, pentru Orangesport.ro. 

Din 2022, Bahassa a jucat de 65 de ori pentru FCU Craiova, a marcat de 8 ori şi a oferit 11 pase decisive. 

Afla mai multe despre: adrian mititeluadrian mititelu fcu craiovayassine bahassaadrian mititelu fcu craiova 

viewscnt
Articole similare