Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul atacant al naţionalei îl pune la zid pe Abadallah după ratările din meciul cu Poli Iaşi: ”E o problemă” | EXCLUSIV

Fostul atacant al naţionalei îl pune la zid pe Abadallah după ratările din meciul cu Poli Iaşi: ”E o problemă” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi şi Dinamo s-au anulat reciproc, 0-0 în Copou, iar ambele nou-promovate rămân în zona fierbinte a clasamentului din Superligă.

Cele mai mari ocazii ale ”câinilor” au fost ratate de Hakim Abdallah, care nu a reuşit să fie decisiv, precum în ultimele partide.

Marius Bilaşco l-a taxat pe Abdallah: ”Nu are nicio scuză”

Invitat în studioul Orange Sport, Marius Bilaşco, fostul atacant al Unirii Urziceni şi a echipei naţionale, a susţinut că Abdallah trebuia să fructifice ambele ocazii clare de gol.

”Fericit nu e, dar atacantul trebuie să o bage în poartă. Indiferent de situaţia pe care o are, trebuie să dea gol, mai ales într-un meci de o asemenea miză şi încărcătură.

Când ratezi asemenea ocazii nu poţi să fii fericit. dar în contextul în care ţi-ai creat ocazii, entru că Dinamo a dominat meciul şi a fost echipa mai periculoasă, dar pe termen lung e o problemă. A avut o seară neagră (n.r Hakim Abdallah. (n.r.- prima ocazie) Nu are nicio scuză. e prea singur, de pe picioare, sare puţin, dar nu e lovitură atât de grea încât să nu prinzi poarta”, a spus Marius Bilaşco la Orange Sport.

În acest sezon, Hakim Abdallah a marcat patru goluri şi a pasat decisiv de două ori în 30 de meciuri. Atacantul din Madagascar este cotat de Transfermarkt la  250.000 de euro.

Afla mai multe despre: hakim abdallahdinamopoli iaşimarius bilaşco 

viewscnt
Articole similare