Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, laude pentru rivali: ”Dinamo e de prima jumătate de play-out”. Detaliul remarcat: ”A început să devină mai puternică” | EXCLUSIV

Mihai Stoica, laude pentru rivali: ”Dinamo e de prima jumătate de play-out”. Detaliul remarcat: ”A început să devină mai puternică” | EXCLUSIV
Comentarii

Etapa a 29-a din campionatul României a fost deschisă de meciul dintre Dinamo şi Poli Iaşi, jucat pe terenul echipei din Moldova. În ciuda faptului că nu s-a marcat vreun gol, echipa bucureşteană a primit laude din partea unui rival de la FCSB.

Poli Iaşi şi Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0, în etapa a 29-a din Superliga României.

La Iaşi, în primul meci al etapei a 29-a, gazdele au evoluat fără antrenorul Leo Grozavu pe bancă, acesta fiind suspendat după cartonaşul roşu primit etapa trecută.

În minutul 12, Itu nu a tras destul de tare ca să-i pună probleme lui Golubovic. După nouă minute, Hakim Abdallah a încercat să devieze pasa lui Pavicic, dar a trimis puţin pe lângă poartă. 

În minutul 63, Hakim Abdallah nu a reuşit să prindă poarta la centrarea lui Borduşanu, iar în minutul 84 Dani Iglesias a pasat ideal, Abdallah a preluat şi nu l-a putut învinge pe portarul ieşenilor. Astfel că meciul s-a încheiat fără vreun gol marcat.

Mihai Stoica, despre Dinamo: ”A devenit o atracţie pentru suporterii dinamovişti”

La finalul partidei din Copou, Mihai Stoica a vorbit în termeni laudativi despre Dinamo şi a remarcat un aspect pozitiv legat de echipa bucureşteană în 2024.

”A fost un 0-0 pentru toate, mai puţin pentru Dinamo, care a meritat să câştige, dar cred că sub aspect mental Dinamo a câştigat aici pentru că jucătorii realizează că sunt peste echipele care se luptă pentru evitarea retrogradării. 

Eu zic că Dinamo e de prima jumătate de play-out, nu ar trebui să aibă emoţii (n.r. la retrogradare). Ceea ce am remarcat în ultimul timp la Dinamo este că acasă a început să devină mai puternică. 

Pot să pună presiune pe stadionul ăla (n.r. Arcul de Triumf), iar ei, suporterii, umplu stadionul. Ok, sunt 8.000 de locuri, da, dar înainte nu veneau.

Acum a devenit o atracţie pentru suporterii dinamovişti, iar ei nu sunt cetăţeni, ei vin la meci şi încurajează echipa”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În urma acestui rezultat, Poli Iaşi a ajuns la 32 de puncte, ocupând locul 12, în timp ce Dinamo are 26 de puncte, fiind pe locul 15.

Afla mai multe despre: dinamosuperligamihai stoica 

viewscnt
Articole similare