Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu mă pregătesc pentru play-out". Kopic rămâne "în priză" la Dinamo. Ce l-a nemulţumit în remiza cu Poli Iaşi

"Nu mă pregătesc pentru play-out". Kopic rămâne "în priză" la Dinamo. Ce l-a nemulţumit în remiza cu Poli Iaşi
Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, a tras concluziile meciului cu Poli Iaşi şi a fost mulţumit de ocaziile pe care echipa le-a avut.

Zeljko Kopic, după Poli Iaşi - Dinamo 0-0

Poli Iaşi a încheiat la egalitate vineri seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia bucureşteană Dinamo, în etapa a 29-a din Superligă.

Câinii au ratat ocazii mari în a doua repriză, prin Gnahore şi Selmani, iar la final ambele echipe au luat câte un punct în lupta pentru evitarea retrogradării. 

„Am schimbat doi jucători la pauză, l-am introdus pe Selmani ca să ţină de minge sub presingul adversarului. Cred că am fi meritat cele trei puncte. Ne-am creat o mulţime de ocazii. Sunt fericit de modul în care am arătat, de energia depusă. Doar ratările mă nemulţumesc.

E ok un punct, dar în aceste circumstanţe, cu astfel de ocazii, ar fi trebuit să marcăm. Când jucăm ca în repriza secundă nu am cum să fiu nemulţumit.

Cred că trebuie să luăm fiecare meci în parte. Nu ne ajută dacă ne gândim pe termen lung. Trebuie să lucrăm în continuare cât de bine putem la antrenamente. Am avut trei meciuri grele în ultimele şapte zile. Sunt mândru de prestaţia echipei.

Nu mă pregătesc pentru play-out, iau fiecare meci în parte”, a spus Zeljko Kopic

Poli Iaşi a ajuns la 32 de puncte, ocupând locul 12, în timp ce Dinamo are 26 de puncte, fiind pe locul 15.

Afla mai multe despre: kopic dinamopoli iasi dinamo 

viewscnt
Articole similare