Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cupa Mondială din 2034 poate ajunge din nou în Golf! Şi-a oficializat candidatura şi este candidat unic

Cupa Mondială din 2034 poate ajunge din nou în Golf! Şi-a oficializat candidatura şi este candidat unic
Comentarii

Arabia Saudită şi-a lansat oficial vineri campania pentru organizarea Cupei Mondiale de fotbal din 2034, pentru care este oricum singura candidată, relatează AFP.

Arabia Saudită şi-a oficializat candidatura pentru Cupa Mondială din 2034. Este candidat unic

Federaţia de Fotbal din Arabia Saudită (SAFF) a prezentat sloganul "Growing. Together." şi logo-ul candidaturii sale, reprezentând panglici multicolore întrepătrunse care desenează numerele 3 şi 4 şi sunt împodobite cu "imagini fotbalistice şi simboluri culturale", a explicat SAFF într-un comunicat.

Această candidatură "a fost posibilă doar datorită transformării rapide a ţării", a explicat preşedintele federaţiei, Yasser Al Misehal.

Candidatura face parte din politica de influenţă prin sport a Arabiei Saudite, care se înscrie în vastul proiect "Vision 2030" condus de Mohammed Ben Salman, prinţul moştenitor al Arabiei Saudite.

Verdict (fără suspans) la finalul anului 2024

Arabia Saudită este singura candidată la organizarea Cupei Mondiale din 2034, după ce cvartetul Argentina-Uruguay-Paraguay-Chile s-a retras. Primele trei ţări vor găzdui fiecare câte un meci la Cupa Mondială din 2030, coorganizată de Spania, Portugalia şi Maroc. Australia şi-a retras, de asemenea, candidatura pentru 2034 la 31 octombrie.

Ţara gazdă a Cupei Mondiale din 2034 urmează să fie anunţată la sfârşitul anului 2024.

Afla mai multe despre: arabia saudita cupa mondialacupa mondiala 2034 

viewscnt
Articole similare