Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Se salvează Dinamo?". Din tabăra adversă, Cornel Şfaiţer s-a convins: "Trebuie să recunoaştem"

"Se salvează Dinamo?". Din tabăra adversă, Cornel Şfaiţer s-a convins: "Trebuie să recunoaştem"

CSM Poli Iași

Comentarii

Preşedintele de la Poli Iaşi, Cornel Şfaiţer, a oferit primele reacţii după remiza cu Dinamo, scor 0-0, în Superliga. Conducătorul consideră că "haita" se va salva de la retrogradare şi că meciurile din play-out vor fi incendiare.

Cornel Şfaiţer a recunoscut schimbarea pe care a văzut-o la Dinamo

Poli Iaşi a încheiat la egalitate vineri seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia bucureşteană Dinamo, în etapa a 29-a din Superligă. Echipa lui Kopic ar fi putut câştiga pe final. În minutul 63, Hakim Abdallah nu a reuşit să prindă poarta la centrarea lui Borduşanu, iar în minutul 84 Dani Iglesias a pasat perfect, Abdallah a preluat şi nu l-a putut învinge pe portarul ieşenilor.

"După prima repriză speram la mai mult, cred că s-a acumulat şi oboseala cu trei meciuri în şase zile. Speram la mai mult în a doua repriză, speram să mergem peste adversar. Am suferit ca joc şi sincer cred că e primul joc de la care speram să se termine în minutul 80. 

Am întâlnit şi o echipă, Dinamo, mult schimbată în bine, trebuie să recunoaştem. Pun pe seama presiunii rezultatul. Am pierdut şi noi alte puncte, în ultima jumătate de oră am fost şi noi dominaţi. Tot timpul există un echilibru, pierzi în minutul 93, câştigi un punct în seara asta", a spus Cornel Şfaiţer, pentru Orange Sport. 

Poli Iaşi a ajuns la 32 de puncte, ocupând locul 12, în timp ce Dinamo are 26 de puncte, fiind pe locul 15, iar Cornel Şfaiţer este convins că alb-roşii se pot salva, întrucât au progresat. 

"(n.r. - Se salvează Dinamo?) Da, eu cred că da. Ceea ce a arătat Dinamo în ultimele meciuri, cu excepţia celui cu CFR, în prima repriză... Cred că e mult schimbată în bine, joacă pe cartea atacului, are un antrenor bun, echilibrat. O echipă care e susţinută şi în provincie, şi în Bucureşti şi cred că ne batem cu Dinamo până în ultima clipă, cred. Va fi alt joc mai ales la Bucureşti, mereu va fi alt joc. 

Mai avem o deplasare la Galaţi care e importantă, unde echipa va avea timp să-şi revină fizic, ca să fim mai agresivi. Chiar dacă băteam în seara asta sau la Craiova, linişte oricum nu aveam, mai avem nouă finale", a mai spus preşedintele lui Poli Iaşi. 

Afla mai multe despre: cornel sfaitercorner sfaiter poli iasipoli iasi dinamo 

viewscnt
Articole similare