Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Cluj poate ajunge în premieră în play-off. Ioan Ovidiu Sabău şi-a făcut calculele

U Cluj poate ajunge în premieră în play-off. Ioan Ovidiu Sabău şi-a făcut calculele

U Cluj

Comentarii

Universitatea Cluj poate ajunge în premieră în play-off-ul Superligii.

U Cluj, la un pas de play-off. Ioan Ovidiu Sabău şi-a făcut calculele

Universitatea Cluj a reuşit o victorie de mare importanţă în lupta play-off, 1-0 pe teren propriu în faţa Farul şi speră, în continuare, la play-off.

  • În urma acestui rezultat, „U” Cluj a adunat 38 de puncte şi a urcat cel puţin provizoriu pe locul 6 de play-off.

U Cluj poate ajunge în premieră în play-off-ul Superligii. Mai are meci duminică, de la ora 14:30, cu FC Botoşani, ultima clasată, apoi în ultima rundă din sezonul regulat are joc în deplasare, la Voluntari.

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul ardelenilor, a vorbit despre şansele calificării în play-off. Sabău şi-a făcut calculele şi a anunţat obiectivul pentru ultimele două etape din sezonul regulat.

"Suntem aproape. Depinde numai de noi. Trebuie să câştigăm ambele jocuri şi s-a terminat. Cu şase puncte rămânem pe locul 6 şi suntem calificaţi în Play-Off. Ar fi o performanţă. Sută la sută (n.r. – nu ar face figuraţie în Play-Off).

U Cluj este un club care aşa e construit. Şi când vine vorba de libertatea antrenorilor de a lua decizii. Joacă cei mai în formă jucători, nu merg pe anumite interese, lucrurile se fac corect. Din punct de vedere uman, putem greşi, dar n-o facem cu intenţie.

Există stabilitate financiară la nivel de club. Ce trebuie să punem la punct este o bază sportivă. Adică terenurile de antrenament care pe noi ne-au tras foarte mult înapoi. Au fost trei săptămâni în care ne-am putut antrena numai pe sintetic.

Am avut stările astea, de la foarte bine, în care am ajuns pe locul 5, apoi am avut o serie de meciuri în care am fost o altă echipă. Analizăm cauzele, inclusiv greşelile pe care le-am făcut eu. Lucrurile încep să meargă mai bine. Am crescut ca şi formă sportivă de la meciul cu FCSB. Jucătorii valoroşi încep să joace aproape de nivelul lor bun", a declarat Ioan Ovidiu Sabău, potrivit Sport Total FM. 

Alexandru Chipciu, lăsat fără bani de un escroc: ”Mi-a clonat cineva cardul”

Afla mai multe despre: u clujioan ovidiu sabăuplay-off 

viewscnt
Articole similare