Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din China: ”Poate fi Alexandru Ioniţă noul Nicolae Stanciu?”

Presa din China: ”Poate fi Alexandru Ioniţă noul Nicolae Stanciu?”
Comentarii

Alex Ioniţă (29 de ani) a plecat de la Rapid şi a semnat cu chinezii de la Yunnan Yukun FC, grupare din eşalonul secund.

”Poate fi Alexandru Ioniţă noul Nicolae Stanciu?”

Alexandru Ioniţă (29 de ani) a plecat de la Rapid şi a semnat cu formaţia chineză Yunnan Yukun FC, echipă din eşalonul secund.  

  • Fotbalistul a semnat un contract valabil pe un sezon cu Yunnan Yukun, cu opţiune de prelungire pentru încă un an. 

Presa din China a scris despre jucătorul din Giuleşti şi au început comparaţiile cu Nicolae Stanciu, care a avut mare succes acolo. 

"Yunnan Yukun a anunţat transferul lui Alexandru Ioniţă, un mijlocaş de 29 de ani care a jucat la câteva cluburi din elită din România, precum Rapid Bucureşti, CFR Cluj, Astra şi Universitatea Craiova. Poate deveni el următorul Nicolae Stanciu?", a scris Titan Plus.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Ioniţă în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

În acest sezon, Ioniţă a marcat cinci goluri şi a oferit două pase decisive în cele 20 meciuri jucate pentru giuleşteni. 

Ioniţă, la plecarea din Giuleşti

„Această plecare m-a făcut să trăiesc un sentiment ciudat, o combinaţie între fericire şi tristeţe. Începe o nouă aventură pentru mine, dar, în acelaşi timp, plec de acasă. Încerc să privesc lucrurile dintr-o perspectivă pozitivă şi sper ca atunci, când voi ajunge acolo, să mă bucur de tot ceea ce se întâmplă.

Le mulţumesc suporterilor pentru toate momentele petrecute în Giuleşti – atât cele fericite, cât şi cele triste, le doresc tot binele din lume, multă sănătate şi, la vară, îmi doresc să îmi opriţi o medalie de campion.”, a declarat Ioniţă. 

Decizie finală! Unde se joacă Rapid - FCSB, derby-ul din ultima etapă a sezonului regulat | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: alexandru ioniţăstanciuchina 

viewscnt
Articole similare