Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru a vorbit despre capitolul la care FCSB este "zero", iar MM Stoica a intervenit: "Cum adică? Nu înţeleg care e problema"

Mihai Rotaru a vorbit despre capitolul la care FCSB este "zero", iar MM Stoica a intervenit: "Cum adică? Nu înţeleg care e problema"

FCSB

Comentarii

Acţionarul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, consideră că a găsit capitolul la care FCSB suferă în plină luptă pentru câştigarea campionatului, iar Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al liderului Superligii, a dat replica.

Mihai Rotaru a anunţat potopul la FCSB, iar MM Stoica l-a contrazis

FCSB este prima în Superliga, cu 61 de puncte după 28 de meciuri, la 10 puncte de Rapid şi la 12 puncte de CFR Cluj, ultima de pe podium. De pe locul al patrulea, cu 45 de puncte, Mihai Rotaru consideră că FCSB are şanse mici de a câştiga titlul, întrucât are "bancă zero" şi pentru că are o problemă la nivelul jucătorului U21, după cum a spus pentru Fanatik.  

"Mihai Rotaru ne-a făcut o radiografie. Povestea cu jucătorul U21 se poate dezvolta simplu. Avem U21, Octavian Popescu cu variante Radaslavescu şi Pandele. Craiova are Baiaram cu variantă Danciu şi atât, stop joc. Nu înţeleg care e problema.

Când iese Coman, intră Miculescu. Când iese Olaru, intră Alhassan. Când iese Mitriţă, cine intră? E posibil ca bancă noastră să fie scurtă, dar, din experienţa acumulată în calitate de conducător, am avut performanţe când am avut echipe cu banca foarte scurtă, cum a fost generaţia 2004-2006 la Steaua. La Urziceni aveam bancă, era un lot echilibrat. Nici cu generaţia lui Pintilii şi Bourceanu n-am avut o bancă foarte atractivă.

Pentru mine ar fi ideal ca noi să intrăm cu şase puncte reale distanţă faţă de locul al doilea. Şase puncte ar fi ideale, dar poţi intra cu mult mai puţine. N-avem meciuri uşoare. Jucăm cu Petrolul şi în deplasare cu Rapid", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

MM Stoica e de părere că FCSB are atacant după plecarea lui Compagno

Deşi a rămas fără un atacant central de meserie, conducătorul de la FCSB consideră că David Miculescu se poate achita de sarcinile din centrul liniei ofensive. 

"Cum adică avem bancă zero? Ovidiu Popescu asigură orice poziţie. Chiricheş se antrenează normal, Haruţ se va antrena normal în două săptămâni. Noi n-avem un lot chiar aşa cum arată toată lumea cu degetul. Nu stăm foarte rău.

Noi nu am vrut număr 9 (n.r - după plecarea lui Andrea Compagno). Am vrut să jucăm altceva. Număr 9 există. Un jucător de 1.90m, imbatabil în duelurile aeriene, un jucător foarte bun care trebuie să primească încredere. În momentul în care va primi încredere veţi vedea cine e Miculescu.

A intrat, acum a jucat impecabil. E luptător. Mă interesează prea puţin cum îl văd alţii. Eu îl văd cu ochii celui care stă aproape de echipă mereu", a mai spus MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mihai rotarumm stoicatitlu superliga 

viewscnt
Articole similare