Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Bine ai venit la FCSB"! Replica lui MM Stoica pentru fotbalistul pe care l-a văzut 45 de minute în ultima etapă din Superliga

"Bine ai venit la FCSB"! Replica lui MM Stoica pentru fotbalistul pe care l-a văzut 45 de minute în ultima etapă din Superliga

FCSB

Comentarii

Echipa FCSB a învins joi seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii.

MM Stoica a glumit cu Radaslavescu după meciul cu Voluntari

FCSB s-a impus cu scorul de 2-1 pe terenul celor de la FC Voluntari în etapa cu numărul 28 din SuperLiga României.

Schimbările au fost pe placul lui MM Stoica, mai ales, Radaslavescu. MM spune că a glumit cu Radaslavescu şi chiar i-a urat bun venit la echipă, după jocul bun de la Voluntari, considerat unul dintre cele mai reuşite de când a venit la FCSB!

"Schimbările au fost foarte bune. Cei de pe bancă au fost la perfecţie din punct de vedere al atitudinii şi al determinării.

Radaslavescu a făcut chiar un joc bun, a alergat. I-am zis: 'Bine ai venit la FCSB!'. Noi îi spunem altfel lui FCSB în vestiar (n.r - Steaua).  Toti 3 la perfecţie. Baba Alhsan nemaipoemit, Miculescu n-a pierdut un duel. Mie imi place foarte mult cum se prezintă", a spus MM Stoica la Orange Sport.

FCSB a ajuns astfel la 61 de puncte şi este lider detaşat în clasamentul SuperLigii României, la zece lungimi în faţa Rapidului, în timp ce FC Voluntari ocupă locul 14, cu 27 de puncte.

Ce spune MM despre meciul cu Voluntari:

"În prima repriză nu am fost bine. Noi am avut bară în prima repriză, când n-a fost ofsaid. Dacă marca Florinel, la VAR se vedea că nu a fost.

Am avut două situaţii destul de mari prin Luis Phelipe şi Ngezana, însă nu am jucat bine. Am fost mult sub ce ne aşteptam. În a doua parte am jucat bine", a mai spus Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: mm stoicaradaslavescufcsb 

viewscnt
Articole similare