Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce i-au spus şefii lui Nicolae Dică! FC Voluntari a ajuns la patru înfrângeri consecutive în Superliga: "Nu e diferenţă mare între noi şi celelalte echipe"

Ce i-au spus şefii lui Nicolae Dică! FC Voluntari a ajuns la patru înfrângeri consecutive în Superliga: "Nu e diferenţă mare între noi şi celelalte echipe"

FC Voluntari

Comentarii

Antrenorul lui FC Voluntari, Nicolae Dică, a reacţionat, după a patra înfrângere consecutivă pe banca ilfovenilor. Principalul a spus că şefii echipei din Ilfov i-au spus că îşi menţin încrederea în el, însă înainte de rezultatul drastic de la Sfântu Gheorghe.

Nicolae Dică, după Sepsi - Voluntari 4-0

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a 29-a, penultima a sezonului regulat al Superligii. Golurile au fost marcate de Ştefănescu ’11 (penalti), ’61, Varga ’52 şi Matei ’58.

La final, Nicolae Dică a transmis că a fost cel mai slab meci de când este antrenor la FC Voluntari, iar conducerea i-a transmis, înaintea partidei, că postul său nu este în pericol. 

"Am făcut cel mai slab joc de când am venit eu, am început meciul slab, dar şi aşa puteam să egalăm. Am avut două ocazii mari, în prima repriză. A doua a fost şi mai slabă, chiar dacă am făcut schimbări. M-am gândit că s-a acumulat oboseala cu Craiova şi FCSB şi am zis să vin cu jucători proaspeţi, dar am făcut acele greşeli pe zona centrală şi le-am permis să marcheze. Mai comentez arbitrajul la 4-0 şi la asemenea ocazii? Noi n-am fost bine şi să vedem ce facem de mâine ca la meciul cu U Cluj să arătăm bine. Schimbările făcute, repriza... Jucătorii intraţi n-au mai adus un plus. 

Normal că ne putem salva fără baraj, nu e diferenţă mare între noi şi celelalte echipe la înjumătăţire, cu U Cluj trebuie să luăm cele trei puncte. Aceştia sunt jucătorii, cu ei mergem în continuare şi avem încredere că putem scoate echipa. Pun pe fondul oboselii, că am jucat din trei în trei zile, cei de la Sepsi şi toate echipele au avut o zi în plus de odihnă, iar golul de 2-0 a venit repede. 

Da, din discuţii cu cei din conducere. Au încredere în mine, în echipă şi trebuie să reuşim să scoatem echipa, doar împreună reuşim. Nu ne gândim acum la măsuri, ci la cum să-i antrenăm pe jucători, ca să fim într-o formă bună", a spus Nicolae Dică. 

Sepsi ocupă locul şapte în clasament, cu 40 de punctte, cu unul mai puţin decâ echipa de pe locul 6, Universitatea Cluj. FC Voluntari este pe 14, cu 27 de puncte.

Afla mai multe despre: nicolae dicanicolae voluntarisepsi voluntari 

viewscnt
Articole similare