Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este singurul om care poate depăşi recordul lui Nicolo Napoli, de 10 mandate la acelaşi club. ”Doar el!” | EXCLUSIV

Cine este singurul om care poate depăşi recordul lui Nicolo Napoli, de 10 mandate la acelaşi club. ”Doar el!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Povestea ”de dragoste” dintre FCU Craiova şi antrenorul italian Nicolo Napoli (62 de ani) a ajuns la episodul cu numărul 10, cum rar s-a mai întâlnit vreodată în fotbal.

Adrian Mititelu l-a concediat, recent, pe tehnicianul italian Giovanni Costantino, însă nu a reuşit să-i găsească un înlocuitor gata să-şi asume o misiune destul de dificilă.

Omul de afaceri a purtat discuţii cu mai mulţi antrenori, însă nu a reuşit să ajungă la vreo înţelegere cu aceştia.

”Recordul lui Napoli nu mai poate fi depăşit”

În lipsă de alte variante, Adrian Mititelu a decis să-şi calce pe orgoliu şi apeleze din nou la ”pelerina de vreme rea”, adică Nicolo Napoli, cel pe care îl mai angajase cu alte nouă ocazii.

Tehnicianul italian nu a stat prea mult timp pe gânduri, s-a suit în avion şi a venit de urgenţă în România. 

Se pare că Adrian Mititelu a decis ca, cel puţin de această dată, să meargă pe mâna suporterilor, care îl cerea cu insistenţă din nou la club pe fostul fundaş dreapta de la Juventus Torino (1987-1991).

Prezent în studioul Orange Sport, Bogdan Cosmescu consideră că reuşita lui Nicolo Napoli, de 10 mandate distincte la FCU Craiova este un record absolut, de Guiness Book, şi că nimeni nu-l mai poate depăşi. Cu excepţia unui singur nume: Nicolo Napoli.

Ştii că sunt recordurile sunt de diferite dimensiuni. Al lui Bob Beaman, de 8.90 m la sărituri, părea de nebătut. A durat 30 de ani (n.r. - 23 de ani) să fie bătut. Al Anişoarei Cuşmir, iarăşi... Băi, recordul ăsta nu-l mai bate nimeni. Nu mai poate fi bătut.

Cum explici? Ştii că la snooker este break-ul de 147. Nu mai poate fi depăşit. Aşa şi Napoli. A ajuns la nivelul maxim. Nu mai poate fi depăşit. Doar de el. Este singurul care poate să duc recordul mai sus”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: adrian mititelunicolo napoli 

viewscnt
Articole similare