Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reporterii l-au confruntat în direct pe Nicolo Napoli! I-au arătat cum i-a jignit pe conducătorii de la FCU Craiova: „Nu cred că am fost eu!"

VIDEO | Reporterii l-au confruntat în direct pe Nicolo Napoli! I-au arătat cum i-a jignit pe conducătorii de la FCU Craiova: „Nu cred că am fost eu!"

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 1-2, în Superliga României.

Cum a reacţionat Nicolo Napoli după FCU Craiova - Universitatea Craiova 1-2

Nicolo Napoli a vorbit imediat după meci, comentând atât meciul, cât şi acel comentariu lăsat pe Facebook în care i-a criticat pe conducătorii echipei oltene.

„Prima repriză am jucat foarte bine, am avut ocazii de a face 2-0, dar în repriza a doua n-am jucat bine. Puteam intra la pauză cu 2-0, dar asta e. Se întâmplă în fotbal, fără goluri nu câştigi. Fotbaliştii uneori caută scuze când pierd, iar când câştigă sunt buni.

Avem antrenament şi ne vom pregăti mai bine. Începe play-out-ul, mergem înainte. Sunt multe echipe acolo la retrogradare. Sperăm să facem mai multe puncte şi vom vedea cum va fi în play-out. Sunt aici şi încercăm să facem treabă bună”, a spus Nicolo Napoli.

Întrebat despre un mesaj postat pe Facebook în legătură cu unii dintre conducătorii de la FCU Craiova, Nicolo Napoli a dat înapoi şi nu a vrut să recunoască că el a fost cel care a lăsat acel comentariu „compromiţător”.

 „Sunt bolnavi mintal şi fură bani” ar fi scris Nicolo Napoli despre oficialii Marcel Puşcaş, Eduard Zelgin, Robert Săceanu, dar şi Gabi ”Blondu'”, fostul lider al Peluzei Sud '97.

„(n.r. În urmă cu două săptămâni aţi criticat conducerea celor de la FCU Craiova) Nu, nu am comentat eu. E cu poza mea? Nu am fost eu, nu, nu cred asta!”, a mai spus Nicolo Napoli.

Alex Mitriţă, show şi la interviu după victoria cu FCU Craiova

„A fost o primă repriză foarte slabă din partea noastră, nu ne-a ieşit deloc jocul. Am intrat puţin timoraţi, iar uşor uşor ne-am revenit după ce am marcat primul gol. A fost altfel meciul. A fost şi presiunea rezultatului. Trebuia să câştigăm în această seară, nu trebuia să le lăsăm spaţii. Am stat foarte bine în teren, asta a fost important, iar uşor uşor ne-am revenit.

Cu siguranţă mă gândesc la echipa naţională. Orice jucător îşi doreşte asta. Eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine pe teren, iar dacă o să vină convocarea, voi merge cu inima deschisă.

Suntem acolo, suntem aproape. Vrem să luăm fiecare meci în parte. Ne apropiem de adversari. A fost spectacol în tribune şi le mulţumim pe această cale suporterilor. Au fost incredibili, iar victoria le-o dedicăm lor. Suntem într-un moment în care ne dorim victoria la fiecare meci”, a declarat Alex Mitriţă la finalul meciului.

Afla mai multe despre: nicolo napolifcu craiova 

viewscnt
Articole similare