Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Florin Pîrvu poate reveni în Superliga, la două zile de la despărţirea de Petrolul! "În weekend probabil va fi noul antrenor"

Surpriză! Florin Pîrvu poate reveni în Superliga, la două zile de la despărţirea de Petrolul! "În weekend probabil va fi noul antrenor"

Superliga

Comentarii

Florin Pîrvu (48 de ani) a apărut pe lista unei echipe din Superliga, la doar câteva zile de la despărţirea de Petrolul. Dacă va accepta, obiectivul său în campionat va fi mai greu decât la Ploieşti.

Florin Pîrvu poate fi instalat pe banca altei echipe din Superliga, la 48 de ore de la despărţirea de Petrolul

Petrolul a ratat play-off-ul în acest sezon, iar Florin Pîrvu s-a despărţit de echipa pe care o antrena din februarie 2023. La doar două zile distanţă, o oportunitate a apărut pentru el, însă din "subsolul" Superligii. 

Nicolae Dică s-a despărţit de FC Voluntari, iar primele informaţii care au dus la ruptură au apărut

Conform informaţiilor obţinute de Orange Sport, Florin Pîrvu se află printre variantele luate în calcul de conducerea lui FC Voluntari, pentru a salva echipa de la retrogradare. El are licenţa Pro şi ar trebui să fie salvatorul echipei clasate pe 15, doar peste FC Botoşani.

Pentru postul de la FC Voluntari, Florin Pîrvu concurează cu Ovidiu Burcă, cel care este liber de contract după plecarea de la Dinamo Bucureşti. 

Prima reacţie despre posibila sosire a lui Florin Pîrvu la Voluntari

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a vorbit la Sport Report despre posibila numire a lui Florin Pîrvu la Voluntari. El susţine că antrenorul ar putea fi pe bancă din acest weekend, în prima etapă din play-out-ul Superligii. 

"Între timp a apărut o variantă (n.r. - la FC Voluntari). Florin Pîrvu a fost demis de la Petrolul, sâmbătă seară sau duminică dimineaţă probabil că noul antrenor al Voluntariului va fi Florin Pîrvu. 

Eu cred că da (n.r. - Pîrvu era o variantă deja pentru Voluntari), era clară ameninţarea. Suporterii echipei (n.r. - Petrolul), cineva din anturajul clubului au considerat că este nevoie de un antrenor care poate creşte această echipă şi că aveau mult mai multe puncte decât parametrii de joc", a spus expertul Orange Sport, Andrei Vochin. 

În acest sezon, Florin Pîrvu a obţinut 7 victorii, 14 remize şi 9 înfrângeri în Superliga pe banca celor de la Petrolul Ploieşti

Afla mai multe despre: florin pirvuflorin pirvu voluntariflorin pirvu voluntariantrenor voluntarinicolae dica 

viewscnt
Articole similare