Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce nu s-a văzut la TV! Motivul îmbrâncelilor de la finalul partidei Petrolul - Sepsi. De la ce a pornit totul

VIDEO | Ce nu s-a văzut la TV! Motivul îmbrâncelilor de la finalul partidei Petrolul - Sepsi. De la ce a pornit totul

Fotbal

Comentarii

Sepsi s-a impus pe terenul celor de la Petrolul Ploieşti, scor 2-1 (1-0), vineri, într-o partidă din etapa a 30-a din Superligă, ultima a sezonului regulat.

Golul victoriei covăsnene a fost marcat în minutul 90+2, de către Gabriel Debeljuh, după greşeli în lanţ a jucătorilor antrenaţi de Florin Pîrvu. 

Reuşita atacantului croat a consfinţit, totodată, şi calificarea celor de la Sepsi în play-off-ul Superligii, în detrimentul celor de la Universitatea Craiova.

Multă tensiune la finalul jocului

Ultimul fluier al centralului Andrei Chivulete a declanşat fiesta în tabăra oaspete. Aceştia nu au mai ţinut cont de faptul că sunt în deplasare, pe terenul unei alte formaţii, şi au înfăptuit o horă a bucuriei, chiar la mijlocul terenului.

Suporterii celor de la Petrolul nu au gustat deloc gestul şi au început să le adreseze adversarilor înjurături şi huiduieli.

Imediat, s-au dezmeticit şi jucătorii Petrolului şi au început să se ”infiltreze” în hora celor de la Sepsi pentru a le atrage atenţia că ceea ce fac nu este normal. În acelaşi timp, ”Lupii” i-au îndemnat pe adversari să meargă şi să se bucure alături de galeria lor, nu la mijlocul terenului.

Inevitabil, s-au creat şi câteva perechi de priviri încrâncenate. Marian Huja a avut ceva de împărţit cu Mario Rondon şi Nicolae Păun, în timp ce Bart Meijers a avut meciul său cu Denis Ciobotariu. 

Din fericire, jucătorii au fost despărţiţi de către antrenori şi colegi, iar spiritele s-au calmat treptat. Jucătorii celor de la Sepsi au mers, într-un final, să se bucure în dreptul propriei galerii.

 

 

VIDEO: Finalul partidei Petrolul - Sepsi

Afla mai multe despre: petrolul-sepsihujarondonciobotariu 

viewscnt
Articole similare