Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ în Superligă! Ladislau Boloni, aşteptat cu braţele deschise. ”E idolul copilăriei mele!”

BOMBĂ în Superligă! Ladislau Boloni, aşteptat cu braţele deschise. ”E idolul copilăriei mele!”

Fotbal

Comentarii

Antrenorul român Ladislau Boloni (70 de ani) are probleme mari la Metz, în Ligue 1, însă un club din Superligă îl aşteaptă cu braţele deschise.

Metz este pe locul 17 în Ligue 1 (penultimul), cu 17 puncte adunate după 21 de etape, iar scaunul său pare să se clatine serios.

Ladislau Boloni, aşteptat în Superligă

Dacă lucrurile nu se vor îndrepta curând la Metz, iar antrenorul român va fi îndepărtat de la clubul pe care îl pregăteşte din iunie 2022, ”Loţi” are un loc asigurat la un club din Superligă.

Patronul celor de la OSK Sepsi, Laszlo Dioszegi, a declarat că una dintre cele mai mari dorinţe ale sale, din punct de vedere profesional, este să-l aibă alături, în club, pe Ladislau Boloni.

Indiferent de poziţia pe care ar ocupa-o, Dioszegi a declarat că îl aşteaptă cu braţele deschise, oricând, deoarece este idolul copilăriei sale şi un profesionist desăvârşit.

Boloni a zis foarte clar că nu vine ca antrenor în România. Poate vine ca director sportiv, poate ca director general.

Găsim noi o soluţie, dacă asta e, dar nu vine ca antrenor şi nici nu vrem. Dar dacă ar veni să ne ajute ca director sportiv, ar fi extraordinar.

Cred că ar lucra foarte bine ca director sportiv cu domnul Stork. Şi Loţi deja gândeşte ca un ”francez”, pot să spun, a trăit foarte mult în Occident şi pot să spun că cei doi ar lucra extraordinar împreună.

Ar fi bine să vină lângă noi, nu am vorbit în ultimul timp, de vreo două luni de zile, am văzut că în ultimul timp pierde meciurile. Urmăresc, ştiu. (n.r. - Sunteţi cu ochii pe el) Exact.

Eu am spus că a fost idolul copilăriei mele. Se numeşte Laszlo ca şi mine, dar asta nu are nicio relevanţă. Pot să spun că a fost un decar cred că unul dintre cei mai buni”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform bugetul.ro.

Afla mai multe despre: ladislau bolonilaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare