Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui ”Bocciu”, după ce Gigi Becali le-ar cerut scuze rapidiştilor + Cum a rămas cu reciprocitatea din tribune | EXCLUSIV

Reacţia lui ”Bocciu”, după ce Gigi Becali le-ar cerut scuze rapidiştilor + Cum a rămas cu reciprocitatea din tribune | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Liderul galeriei rapidiste, Liviu Ungureanu, alias ”Bocciu”, nu a rămas indiferent în urma declaraţiilor patronului de la FCSB, Gigi Becali, realizate după derby-ul de pe Arena Naţională, câştigat de Rapid cu 4-0, în Superligă.

Liviu Ungureanu, cunoscut drept ”Bocciu”, are numai cuvinte de laudă la adresa patronului de la FCSB, Gigi Becali, pe care îl consideră un om important din fotbalul românesc, care nu s-a ferit să investească sume consistente în acest sport. În acelaşi timp, este un familist convins şi un om cu suflet mare în faţa necazurilor celor mai puţin norocoşi.

Liderul de galerie a apreciat faptul că Gigi Becali şi-a cerut scuze după aroganţele din ultimele săptămâni, gest tot mai rar întâlnit în fotbalul românesc.

Se aşteaptă reciprocitatea!

În acelaşi timp, rapidiştii au recunoscut că aşteaptă din partea rivalilor de la FCSB acelaşi ”tratament” pe care aceştia l-au primit la ultimul derby, de pe Arena Naţională, când roş-albaştrii au primit aproximativ 8.600 de bilete.

  • FCSB - Rapid este programat pe 20 aprilie 2024, pe Arena Naţională.
  • Rapid - FCSB este programat pe 25 mai 2024, pe Arena Naţională.

Nu prea vreau eu să comentez ce spune domnul Gigi Becali, dar vă pot spune că este un om de afaceri puternic, care a investit mulţi bani în fotbal. 

Este un familist convins şi a dovedit asta de fiecare dată. Iar noi, suporterii rapidişti, îl respectăm pentru ceea ce face pentru oamenii nevoiaşi din această ţară. Faptul că şi-a cerut scuze arată că este un adevărat gentleman şi are tot respectul nostru.

Legat de reciprocitate, acum este rândul FCSB-ului să organizeze meciul. Noi am vrut ca ei să facă parte din acest spectacol, care a fost pe Arena Naţională.  Acum, şi din partea lor ar fi firesc să se întâmple acest lucru. Vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Liviu Ungureanu, pentru Orange Sport.

Gigi Becali regretă comportamentul arogant

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a avut un moment de căinţă, imediat după derby-ul cu Rapid, pierdut de echipa sa, scor 0-4.

Omul de afaceri le-a cerut scuze tuturor celor faţă de care s-a comportat arogant în ultima perioadă. Într-un final, în opinia sa, Dumnezeu l-a pedepsit contra rivalilor.

Eu spuneam că batem 4-0, să luăm patru puncte. A făcut Dumnezeu, că stă împotriva celor mândri. Din mândria mea, din aroganţa mea, cum a zis şi Şucu, Dumnezeu a spus: 

«Tu nu poţi să faci un fir de păr. Cum baţi tu în Giuleşti? Ai bătut tu vreodată?Eu ţi-am făcut şi schimbările şi echipa, Eu ţi-am dat bani să plăteşti şi tu baţi cu aroganţa ta, vei primi patru exact cât ai spus că le dai».

Şi atunci eu Îl rog pe Dumnezeu să mă ierte pentru mândrie, îi rog pe oamenii din fotbal care au fost până acum şi pe care i-am supărat… Şi pe Şucu, şi pe suporteri, de la Rapid, Dinamo, de la toate”, a declarat Gigi Becali, la Palat.

Articol realizat de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: liviu ungureanubocciugigi becali 

viewscnt
Articole similare