Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Turcii, în garda cu românii de la Gaziantep! ”I-au făcut de ruşine”. Ce s-a întâmplat după plecarea lui Şumudică

Turcii, în garda cu românii de la Gaziantep! ”I-au făcut de ruşine”. Ce s-a întâmplat după plecarea lui Şumudică
Comentarii

Gaziantep s-a impus cu scorul de 2-0 pe terenul propriu în faţa celor de la Besiktas, la primul meci fără Marius Şumudică pe banca echipei din sudul Turciei.

Jucătorii români de la Gaziantep au strălucit după plecarea lui Şumi

După plecarea lui Şumudică, au apărut primele zvonuri legate de jucătorii români aduşi la echipă de antrenor. Cotidianul turc Telgraf a dezvăluit ce speculaţii au apărut în oraşul după despărţirea de Şumudică. „S-a spus că românii, consideraţi oamenii lui Şumudică, vor face rău echipei", a susţinut Telgraf.

A ieşit total opus. „Tricolorii" au fost cei mai buni. Niţă, Sorescu, Maxim şi Drăguş au fost titulari. Denis Drăguş şi Deian Sorescu au fost marcatorii gazdelor la partida cu echipa de pe locul patru din Turcia. Florin Niţă a fost şi el la post şi a reuşit să apere penalty-ul acordat oaspeţilor pe finalul partidei şi să ţină intactă poarta echipei antrenate de Selcuk Inan.

„Cu jocul lor frumos, cu golurile lor, cu evoluţiile lor, românii i-au făcut de ruşine pe toţi cei care au vorbit urât de ei", a scris Telgraf după meci.

  • Cu victoria de luni seara, Gaziantep a urcat pe locul 15, cu 31 de puncte, în timp ce Besiktas e pe patru, cu 46 de puncte.

Denis Drăguş a marcat un gol fantastic pentru Gaziantep pe finalul partidei cu Besiktas. Golul de 2-0 al gazdelor a venit după o acţiune superbă a atacantului român, la 16 metri, care înscrie cu un şut la colţul lung.

Înaintea partidei, Besiktas ocupa locul 4, iar Gaziantep era pe 18, prima poziţie ce retrogradează în liga secundă.

Afla mai multe despre: marius şumudicădrăguşniţăsorescu 

viewscnt
Articole similare