Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru l-a distrus pe Charalambous: "E antrenor sau psiholog?". Ce l-a nemulţumit pe expertul Orange Sport la tehnicianul FCSB-ului

Panduru l-a distrus pe Charalambous: "E antrenor sau psiholog?". Ce l-a nemulţumit pe expertul Orange Sport la tehnicianul FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru şi Constantin Zotta au analizat discursul lui Elias Charalambous de la finalul meciului cu Rapid, pierdut de FCSB, scor 0-4.

"Vi s-a părut că Charalambous e antrenor sau psiholog? E antrenorul sau psihologul echipei?

Discursul lui a lăsat impresia că e psihologul echipei, când a fost întrebat de ce a făcut prima schimbare abia în minutul 62, Charalambous n-a dat niciun răspuns.

Puteai să spui că a căzut semnalul, că aşteptam un semn la pauză, zi ceva măcar" , a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

"Dintre toţi antrenorii pe care i-a avut FCSB în ultimii 5-6 ani, cred că Charalambous s-a descurcat cel mai bine în privinţa comunicării" , a continuat Constantin Zotta.

"S-a descurcat cu vorbele, dar e antrenorul echipei sau psihologul echipei? Mie mi s-a părut că a vorbit ca un psiholog. Ţie ţi se pare că FCSB are nevoie de antrenor sau de psiholog?" , a mai spus Panduru.

Rapid - FCSB 4-0

Rapid Bucureşti a învins-o, sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 4-0, pe FCSB, în etapa a 30-a din Superligă, ultima a sezonului regulat.

Arena Naţională a fost plină la derby-ul campionatului, dar prima repriză nu a avut prea multe faze de poartă. Rrahmani a tras pe lângă în minutul 13, apoi tot el a cerut penalty la un duel cu Dawa, în careu, însă arbitrul Haţegan nu a acordat nimic. Primul gol al giuleştenilor a venit în minutul 33, când Paul Iacob a trimis cu o lovitură de cap în plasa laterală, din lovitura liberă executată de Papeau.

Florinel Coman a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 35, iar în minutul 49 Alexandru Băluţă a marcat, dar golul a fost anulat din cauza unei poziţii de offside. Mai pragmatici, rapidiştii au făcut 2-0 în minutul 53, prin Albion Rrahmani. În minutul 74 Ermal Krasniqi a înscris pentru 3-0, iar Albion Rrahmani a reuşit dubla în minutul 83, ducând scorul la 4-0.

Cu această reuşită, Rrahmani a ajuns la 13 goluri în acest sezon. Rapid s-a impus cu 4-0 şi este pe locul secund, cu 55 de puncte. FCSB rămâne lider, cu 64 de puncte. După înjumătăţirea punctelor, în play-off, Rapid va avea 28 de puncte, iar FCSB va fi lider cu 32 de puncte.

  • RAPID: Aioani - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Bădescu – Hromada (Djokovic 72), Hasani (Burmaz 84), Oaidă – E. Krasniqi (Funsho Bamgboye 77), A. Rrahmani, Papeau (Petrila 77). ANTRENOR: Cristiano Bergodi
  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Ov. Popescu, Radunovic - Olaru, Ad. Şut (Alhassan 72), Lixandru (Luis Phelipe 63) - Oct. Popescu (Pandele 63), Al. Băluţă (Miculescu 63), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

Afla mai multe despre: charalambousfcsb 

viewscnt
Articole similare