Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bănel Nicoliţă, asaltat cu mesaje urâte de fani după Rapid - FCSB 4-0: ”Am fost foarte înjurat. Mi-e frică în play-off”

Bănel Nicoliţă, asaltat cu mesaje urâte de fani după Rapid - FCSB 4-0: ”Am fost foarte înjurat. Mi-e frică în play-off”

Superliga

Comentarii

Rapid a spulberat-o pe FCSB în ultima etapă a sezonului regular, iar giuleştenii au reintrat cu şanse reale în lupta pentru titlu.

Bănel Nicoliţă, cel care a marcat golul care a decis calificarea FCSB-ului în sfertul ”UEFAntastic” din 2006, contra Rapidului, s-a declarat extrem de dezamăgit de prestaţia roş-albaştrilor din derby-ul cu Rapid.

Suporterii Rapidului nu l-au ”uitat” pe Nicoliţă: ”Am fost foarte înjurat”

Nicoliţă a dezvăluit că după meci a primit mai multe mesaje din partea suporterilor giuleşteni în care a fost jignit, însă nu a pus la suflet, deoarece înţelege cât de mare este rivalitatea între cele două echipe.

”(n.r. Ce mesaje ai primit după Rapid - FCSB?) Am fost foarte dezamăgit, foarte înjurat din toate punctele de vedere. Am înghiţit, pentru că ăsta este fotbalul, ştiu ce înseamnă. Ştiu că şi jucătorii de la FCSB suferă şi sunt conştienţi de jocul slab pe care l-au făcut.

În momentul ăsta, vorbim de patru echipe care au şanse reale la campionat: FCSB, Rapid, CFR şi Universitatea Craiova. Va fi un play-off nebun, de care îmi este frică.

(n.r.-Este prea dependentă FCSB de Coman şi Olaru?) Coman este cel mai bun jucător din România şi a demonstrat-o. Cei de la Rapid l-au blocat foarte bine pe Coman, iar echipa a suferit foarte mult. Eu nu vreau să cred că echipa stă doar în Coman, pentru că sunt şi alţi jucători bun: Tavi, Băluţă, Olaru... Sper ca ei să facă diferenţa.

(n.r. Ce sfat i-ai da lui Tavi Popescu?) Sincer, are cel mai bun exemplu în vestiar. Prin aceeaşi perioadă şi aceleaşi probleme a trecut Coman. Ar trebui să se uite ce a făcut el pentru a ajunge numărul 1.

Toată lumea îl dădea ca şi transferat la Farul, transferat pe nu ştiu unde, iar totul s-a schimbat într-un an de zile. El are exemplul cel mai bun în curte. Ce a făcut Coman? Merge la sală, munceşte”, a spus Bănel Nicoliţă.

Bănel Nicoliţă a evoluat pentru FCSB între 2005 şi 2011. În toal a marcat 23 de goluri în 188 de partide în tricoul roş-albastru. În prezent, Bănel evoluează pentru formaţia CS Amara din Liga 4.

Afla mai multe despre: fcsbrapidsuperligăbănel nicoliţă 

viewscnt
Articole similare