Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Proiectul din fotbalul românesc pe care Duckadam îl descalifică! "Tot este greşit construit"

Proiectul din fotbalul românesc pe care Duckadam îl descalifică! "Tot este greşit construit"

Superliga

Comentarii

Fostul preşedinte de imagine de la FCSB, Helmut Duckadam, a oferit încă o reacţie despre echipa din fotbalul românesc care încearcă să treacă la nivelul următor.

Helmut Duckadam, analiză dură la adresa Stelei: "Măcar foloseşte-te de jucători tineri, români"

Eroul de la Sevilla, din 1986, este la curent cu ce se întâmplă la CSA Steaua, care a ratat oficial play-off-ul din Liga 2. Echipa lui Daniel Opriţa a pierdut în etapa recentă cu CS Mioveni, a ajuns în play-out şi va petrece timp în continuare departe de Superliga. 

După ultimele evenimente din jurul clubului, Helmut Duckadam şi-a menţinut părerea despre CSA Steaua, iar conducătorilor le-a reproşat că n-au încercat măcar să crească fotbalişti români. 

”Eu am spus de ani de zile că proiectul de la CSA nu este vandabil. Sigur, ei au fost mai optimişti, au crezut în treaba asta. Din păcate, tot proiectul este greşit construit.

Dacă nici măcar nu au posibilitatea să promoveze, măcar foloseşte-te de jucători tineri, români, pentru a face peste ani o echipă frumoasă sau măcar să îi vinzi la un moment dat, să faci nişte bani.

Să mergi pe ideea asta, cu jucători străini de 30 de an, să nu poţi să promovezi şi cu salarii destul de bine, mi s-a părut greşit”, a declarat Helmut Duckadam. 

Legendele Stelei, pregătite să ia o decizie radicală?

Cei mai mulţi dintre câştigătorii Cupei Campionilor Europeni au rămas lângă CSA Steaua, însă Vivi Răchită a dezvăluit că acest lucru s-ar putea schimba, dacă nu se va găsi soluţia pentru promovarea echipei în Superliga. 

Nu se întâmplă nimic! Piţurcă este extrem de supărat. A spus că dacă nu se va întâmpla nimic, va ieşi într-o conferinţă de presă alături de toţi marii fotbalişti şi va spune că echipa asta nu are ce să mai caute, pentru că se cheltuie bani degeaba. (n.r. Să se desfiinţeze?) Da”, a spus Valeriu Răchită la Fanatik.

 

Afla mai multe despre: helmut duckadamhelmut duckadam steauacsa steaua 

viewscnt
Articole similare