Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Înţeleg că negociază". Echipa de tradiţie din Superliga pe care Marius Şumudică o poate antrena în premieră

"Înţeleg că negociază". Echipa de tradiţie din Superliga pe care Marius Şumudică o poate antrena în premieră

Superliga

Comentarii

Ultimele evenimente din play-out îl pot aduce pe Marius Şumudică din nou pe banca unei echipe din România, la doi ani şi jumătate de la despărţirea de CFR Cluj. El ar putea antrena în premieră un club de tradiţie, din play-out-ul Superligii.

Marius Şumudică poate lucra din nou cu fostul conducător de la CFR Cluj! Echipa din Superliga cu care discută

Sezonul regulat s-a încheiat cu obiective atinse pentru anumite cluburi şi cu dezamăgiri pentru altele. Petrolul Ploieşti şi FC Voluntari sunt printre echipele care au considerat că nu sunt în grafic, iar conducătorii au apelat la schimbarea antrenorului. 

Nicolae Dică a părăsit postul fără să câştige vreun meci, iar Florin Pîrvu, care ar putea ajunge chiar la FC Voluntari, a fost pus pe liber de Petrolul. 

De altfel, locul vacant de la Petrolul ar putea fi ocupat de Marius Şumudică, cel care are o relaţie bună cu Marian Copilu, cu care a colaborat şi la CFR Cluj. 

La Minutul 91, experţii Orange Sport şi moderatorul Dan Udrea au oferit predicţiile privind echipele care vor retrograda din Superliga, dar şi despre cele care vor ajunge la barajul de menţinere în Superliga, iar un semn de întrebare a fost pus în dreptul Petrolului. 

Cotată cu şanse să coboare până pe locurile de baraj, Basarab Panduru, Constantin Zotta şi Bogdan Cosmescu s-au întrebat dacă sosirea lui Marius Şumudică ar putea schimba datele problemei. 

A fost momentul în care moderatorul emisiunii Minutul 91, Dan Udrea, a intervenit şi a spus că fostul tehnician al lui Gaziantep poartă discuţii cu conducerea "lupilor gabeni". 

"Înţeleg că Petrolul negociază sau i-a propus lui Şumudică, asta ca idee, din ce ştiu", a spus Dan Udrea, la Minutul 91. 

Dublu campion al Superligii, Marius Şumudică le-a antrenat în România pe: Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul Constanţa, Gloria Bistriţa, Rapid, Astra, FC Braşov, FC Vaslui, U Cluj, Concordia şi CFR Cluj. 

Marius Şumudică a recunoscut că a fost contactat de două echipe din play-out-ul Superligii

Imediat după ce s-a despărţit de Gaziantep, Marius Şumudică a revenit în România şi a vorbit despre viitorul său. El a anunţat că e dispus să semneze în Superliga, în cazul în care nu va avea o propunere din zona Golfului sau Turcia. 

"M-au sunat două cluburi din liga naţională, care erau în play-out, nu se pune problema. 

Dacă vreo echipă va rămâne fără antrenor, există şi posibilitatea să rămân în ţară, dar prioritatea e să plec în străinătate. Mă odihnesc două, trei luni şi apoi plec. Ori mă întorc în Golf, ori în Turcia, vedem", a spus Marius Şumudică, în urmă cu câteva zile. 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica petrolulmarius sumudica superligamarian copilu petrolul 

viewscnt
Articole similare