Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali se teme de o ”alianţă” împotriva FCSB în play-off, însă patronul rivalei infirmă speculaţiile: ”Niciodată!”

Gigi Becali se teme de o ”alianţă” împotriva FCSB în play-off, însă patronul rivalei infirmă speculaţiile: ”Niciodată!”

Superliga

Comentarii

Mihai Rotaru a declarat că Universitatea Craiova nu se va alia cu nicio echipă în play-off.

Mihai Rotaru îl asigură pe Gigi Becali că Universitatea Craiova nu se va alia cu nimeni în play-off

La începutul anului, Gigi Becali a declarat că se teme de un posibil complot împotriva FCSB-ului, odată cu startul play-off-ului.

Patronul liderului şi-a exprimat dorinţa ca Farul Constanţa să ajungă în primele şase echipe la finalul sezonului regular, lucru care s-a şi întâmplat, deoarece Gică Hagi ar fi ”echidistant” cu toate adversarele pe care urmează să le întâlnească.

Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, a susţinut cu tărie că echipa sa îşi va apăra corect şansele în play-off şi a infirmat bănuielile lui Gigi Becali.

”(n.r. Gigi Becali se teme că vă veţi alia împotriva lui în play-off?) Când vreodată m-am aliat eu cu cineva împotriva cuiva? Niciodată! Noi nu am făcut alianţe, am fost singuri. Noi nu avem prieteni, avem doar respect.  Nu avem nici duşamni. Nu există ”alianţe în vocabularul Univesităţii Craiova”, a spus Mihai Rotaru la ProSport.

  • "E adevărat că în play-off nimeni nu e cu noi, clar nimeni, poate doar Gică să fie... Să zicem echidistant sau să zicem că poate ţine puţin mai mult cu mine, cât poţi să ţii la fotbal, de aia mă rog să intre în play-off”, spunea Gigi Becali după meciul cu UTA, de la finalul lunii ianuarie.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbmihai rotaruuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare