Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Greşeala care l-ar putea costa pe Gigi Becali campionatul ?! Marius Croitoru ştie unde suferă liderul: ”Un mare minus!”

Greşeala care l-ar putea costa pe Gigi Becali campionatul ?! Marius Croitoru ştie unde suferă liderul: ”Un mare minus!”

Superliga

Comentarii

FCSB a fost umilită de Rapid în derby-ul ultimei etape din sezonul regular, iar roş-albaştrii au început să tremure pentru primul loc.

Odată cu înjumătăţirea, giuleştenii s-au apropiat la doar patru puncte de roş-albaştrii, iar fiecare meci din play-off va fi cu adevărat o finală pentru cele două rivale. În etapa programată la sfârştiul acestei săptămâni, Rapid va primi vizita Farului, iar FCSB va juca cu Sepsi pe Arena Naţională.

Cât de mult resimte FCSB lipsa unui vârf? Croitoru crede că Gigi Becali s-a grăbit în privinţa italianului: ”Era printre cei mai buni”

Marius Croitoru a susţinut că FCSB suferă pe plan ofensiv din cauza faptului că nu dispune de un vârf veritabil. Alexandru Băluţă a jucat în centrul atacului în ultimele partide, însă nu a avut mari realizări pe această poziţie ”improvizată”. 

Croitoru a sesizat acest lucru şi a spus că Gigi Becali a renunţat mult prea uşor la Andrea Compagno. Italianul intrase în dizgraţie patronului şi a fost transferat în prima ligă din China, în schimbul sumei infime de 200.000 de euro.

”(n.r. Cât crezi că pierde FCSB prin faptul că joacă în centrul atacului cu Băluţă?) Toată lumea ştie că FCSB are un minus din punctul acesta de vedere. În momentul acesta, îmi este greu să îl compar ca şi poziţie cu Andrea Compagno. Cred că Andrea este o pierde imensă, în cazul în care FCSB va pierde campionatul.

Este clar că lipsa unui ”nouar” autentic poate duce la acest lucru. Dacă ne uităm la numărul de goluri marcate, este clar că este o diferenţă importantă. Compagno era, pentru mine, în primii trei cei mai buni atacanţi din România”, a spus Marius Croitoru pentru ProSport.

Andrea Compagno a marcat 20 de goluri în 55 de partide pentru FCSB. Cota atacantului, în vârstă de 27 de ani, este evaluată de Transfermarkt la 2.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalimarius croitorusupertligăandrea compagnorapid 

viewscnt
Articole similare