Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Evenimentele care-l apropie pe Marius Şumudică de revenirea în fotbalul românesc: „Mi-ar plăcea să lucrez cu el!”

Evenimentele care-l apropie pe Marius Şumudică de revenirea în fotbalul românesc: „Mi-ar plăcea să lucrez cu el!”

Petrolul

Comentarii

Marius Şumudică ar putea reveni în fotbalul românesc cât mai curând.

Marius Şumudică, aproape de revenirea în fotbalul românesc

Concret, este vorba despre Petrolul Ploieşti, club care a rămas fără antrenor după despărţirea de Florin Pârvu. Prahovenii au fost învinşi pe teren propriu de Sepsi, scor 1-2, iar conducerea nu a mai avut răbdare cu tehnicianul român. Astfel, fără Pârvu pe bancă, „lupii galbeni” sunt în căutarea unui nou antrenor.

Deşi Marius Şumudică a sugerat că nu este tentat de o revenire în fotbalul românesc după plecarea de la Gaziantep, mai multe evenimente l-ar putea totuşi convinge pe Şumi să accepte propunerea Petrolului. Cel mai important aspect? Relaţia apropiată pe care o are cu Marian Copilu, finanţatorul ploieştenilor.

„Marian Copilu este un preşedinte foarte bun, un tip foarte profesionist. Nu lasă lucrurile la voia întâmplării! Să iei patru campionate la rând ca preşedinte, nu e întâmplător. Mi-ar face plăcere să lucrez cu el într-o zi”, spunea Marius Şumudică în vara lui 2023.

Declaraţiile făcute de Şumudică după plecarea de la Gaziantep

La sosirea în ţară, tehnicianul nu a exclus posibilitatea de a rămâne în România, cu o singură condiţie, ca echipele din Superligă care-l doresc să nu aibă antrenor, adică exact situaţia de la Petrolul în acest moment.

„Nu ştiu ce urmează. Deocamdată, odihnă. Vreau să mă reculeg din toate punctele de vedere, să mă duc acasă, să-mi văd copiii, soţia, să-mi strâng părinţii în braţe. Am nişte probleme familiale şi necesită să rămân lângă familie. Au nevoie de mine. Şi asta m-a făcut să mă întorc acasă.

Când nu vor avea antrenor anumite echipe, există posibilitatea să rămân şi în ţară, dar pentru mine prioritatea este să plec în străinătate. Vreau să mă odihnesc 2-3 luni şi cu siguranţă voi pleca în străinătate în vară, ori în Golf, ori în Turcia, vedem”, a declarat Şumudică, la revenirea în România.

Afla mai multe despre: marius sumudicapetrolulsuperliga 

viewscnt
Articole similare