Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit ”nota de plată” pentru fanii lui Bayern! Susţinătorii bavarezilor nu îşi vor putea încuraja favoriţii în sferturi, la partida din deplasare

A venit ”nota de plată” pentru fanii lui Bayern! Susţinătorii bavarezilor nu îşi vor putea încuraja favoriţii în sferturi, la partida din deplasare
Comentarii

Fanii lui Bayern Munchen au primit interdicţie de a asista la meciul din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, după ce au aruncat artificii pe teren în timpul victoriei cu 3-1 în faţa formaţiei Lazio, la începutul acestei luni, a anunţat clubul bavarez.

UEFA a amendat-o pe Bayern cu 40.000 de euro pentru că fanii au aruncat cu artificii în timpul victoriei cu 2-1 de la Copenhaga, în octombrie. În decembrie, Bayern a primit interdicţia de a cumpăra bilete în deplasare pentru un meci, interdicţie cu suspendare. Incidentul de la Lazio a declanşat interdicţia.

Clubul nu va face apel împotriva deciziei UEFA, a precizat Bayern într-un comunicat. "Trebuie să acceptăm această sancţiune. Nu numai că au fost declanşate dispozitive pirotehnice, dar acestea au fost lansate în mod deliberat pe teren, punând în pericol direct spectatorii", a declarat directorul executiv al Bayern, Jan-Christian Dreesen.

"Aceasta este o încălcare atât de explicită a termenilor de suspendare încât, din păcate, nu are rost să facem apel. Faptul că acum trebuie să jucăm în deplasare fără sprijinul suporterilor noştri este o lovitură serioasă. Un mic grup de infractori a făcut un deserviciu tuturor suporterilor noştri şi echipei", a mai spus el.

Bayern a învins-o pe Lazio cu 3-1 la general şi s-a calificat în sferturile de finală. Tragerea la sorţi pentru sferturile de finală va avea loc vineri. Meciurile din prima manşă vor avea loc pe 9 şi 10 aprilie, iar cele din retur pe 16 şi 17 aprilie.

Afla mai multe despre: bayernlazio 

viewscnt
Articole similare