Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa, prima reacţie după ce Steaua a ratat play-off-ul Ligii 2: ”Nu a mers nimic”

Daniel Opriţa, prima reacţie după ce Steaua a ratat play-off-ul Ligii 2: ”Nu a mers nimic”

Liga 2

Comentarii

Steaua va evolua pentru prima dată în play-out-ul Ligii 2. Echipa lui Daniel Opriţa a fost învinsă de CS Mioveni, scor 0-2, iar elevii lui Daniel Opriţa nu mai au nicio şansă să termine sezonul regular în primele şase echipe.

„Am pierdut un meci ca fraierii, un meci pe care l-am controlat, am avut situaţii, am dus mingea la careul lor, dar nu am reuşit să marcăm. Practic, Mioveniul, în prima repriză, nu ne-a pus nicio problemă, cum nici în a doua. Aşa a fost… La meciul ăsta, la cum am pierdut, nu trebuia să intrăm în play-off. Nu a mers nimic.

Ne-am creat ocazii, puteam să revenim în joc, să egalăm, am avut ocazii. Dar eu zic că această calificare în play-off nu am pierdut-o aici, am pierdut-o în alte meciuri accesibile, pe care le-am controlat şi ne-am bătut joc de ocazii.

Nu ştiu, probabil şi schimbările astea din lot, am schimbat mulţi jucători, străini. Dar, totuşi, să văd un plus, sunt jucători care mie îmi plac, care arată bine.

Pentru prima repriză, nu am ce să le reproşez. Am pierdut, dar mie mi-a plăcut echipa mea din prima repriză. Chiar şi în a doua. O singură fază au avut şi am luat golul. Aşa e la fotbal. Am luat gol, noi trebuia să marcăm. I-am certat când au jucat rău, n-au avut atitudine, astăzi au avut, dar aşa e la fotbal. Echipa care joacă mai bine, câştigă.

Păcat că nu am reuşit şi noi calificarea în play-off, era altceva. Jucai meciuri tur-retur în play-off. Sincer, nici nu ştiam cum e sistemul ăsta (n.r. play-out), că nu am fost în el. Acum îl încercăm şi pe asta, să vedem cum e”, a spus Daniel Opriţa la conferinţa de presă, conform liga2.ro.

În ultima etapă din sezonul regular, Steaua va primi vizita celor de la CS Tunari, echipă care va evolua, de asemena, în play-out.

 

Afla mai multe despre: daniel opriţacs miovenisteaua 

viewscnt
Articole similare