Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul de la Poli Iaşi, supărat pe felul în care Iuliana Demetrescu a arbitrat meciul cu Oţelul: "La ei laşi, la mine nu le laşi. Vrem pe bărbăţie"

Antrenorul de la Poli Iaşi, supărat pe felul în care Iuliana Demetrescu a arbitrat meciul cu Oţelul: "La ei laşi, la mine nu le laşi. Vrem pe bărbăţie"

Oțelul Galați

Comentarii

Antrenorul secund de la Poli Iaşi, Mugur Cornăţeanu, a vorbit din partea echipei după remiza cu Oţelul, întrucât Leo Grozavu a fost suspendat pentru acest meci. El a avut câteva nemulţumiri la adresa arbitrajului.

Iuliana Demetrescu a primit nemulţumirile dinspre Poli Iaşi: "La ei laşi, la mine nu le laşi. Vrem pe bărbăţie"

Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Poli Iaşi, în ultimul meci al etapei a 30-a şi al sezonului regulat din Superliga. După un penalty controversat pentru echipa lui Leo Grozavu, Oţelul a egalat prin Cisotti. 

Iuliana Demetrescu a condus de la centru partida de la Galaţi, iar ea a fost ajutată la cele două linii de Mircea Orbuleţ şi Mihaela Ţepuşă, în timp ce rezervă a fost Andrei Moroiţă. În camera VAR s-au aflat Bogdan Dumitrache şi Cristina Trandafir.

La final, antrenorul secund de la Poli Iaşi, Mugur Cornăţeanu, s-a declarat nemulţumit de câteva faze de arbitraj. 

"Au reuşit să ne împingă uşor, uşor. Din punctul meu de vedere, un joc urât. Toate meciurile din play-out vor fi aşa, bătaie multă, meciuri închise. Poate pe final echipele vor risca mai mult, dar în primele etape vor fi meciuri închise.

Pentru Oţelul laşi contactele, la mine nu le laşi. Vrem pe bărbăţie, facem, nicio problemă, dar arbitrează cu aceeaşi măsură. Pentru Oţelul fault, pentru mine nu mai e fault. Niciun fel de problemă, mergem mai departe", a explicat Cornăţean, după remiza din ultima etapă a sezonului regulat din Superliga

Afla mai multe despre: iuliana demetrescuotelul poli iasimugur cornateanu 

viewscnt
Articole similare