Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Oţelul Galaţi - Poli Iaşi, 1-1. Urmează play-out-ul

VIDEO | Oţelul Galaţi - Poli Iaşi, 1-1. Urmează play-out-ul

Superliga

Comentarii

Oţelul Galaţi şi Poli Iaşi au remizat cu scorul de 1-1 în ultimul meci al etapei cu numărul 30 din Superliga.

VIDEO | Oţelul - Poli Iaşi 1-1 (Cisotti '70 - Roman '9)

Min 90: Final de partidă!

Min 70: GOOOOOOOOL Oţelul! Cisotti înscrie după o deviere fericită a coechipierului său, Maciel, şi împinge mingea în poartă din doar câţiva metri.

Min 54: Cisse trece pe lângă egalare! Fundaşul gazdelor trimite cu capul spre poartă, dar Silviu Lung respinge iar mingea este îndepărtată din careu.

Min 46: A început repriza secundă!

Min 45+2: Pauză la Galaţi!

Min 45: Yabre loveşte bara, în urma unei lovituri de cap dificilă pentru portarul ieşenilor, dar mingea ajunge în bară iar pericolul este îndepărtat.

Min 24: Pop ratează o ocazie mare! Atacantul gazdelor loveşte mingea venită dintr-o lovitură liberă, cu capul, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min 9: GOOOOOOOOL Poli Iaşi! Alin Roman transformă din penalty! Atacantul Iaşului execută fără emoţii de la punctul cu var, iar oaspeţii sunt în avantaj.

Min 8: Penalty pentru Poli Iaşi! O centrare venită din partea dreaptă a terenului este respinsă cu mâna de un fundaş al Oţelului, iar decizia este lovitură de la 11 metri pentru Poli Iaşi.

Min 1: A început meciul!

Echipele de start:

  • Oţelul: E. Pap - Adăscăliţei, Yabre, Cisse, Zhelev - Cisotti, Lameira, Teles - Maciel, Al. Pop, Bodişteanu
  • Rezerve: R. Stoian, Cîrjan, Rusevic, Jardan, I. Neagu, Tănasă, Malle, Ghiocel, Farcaş, M. Silva, S. Rus, Gaitan
  • Poli Iaşi: S. Lung - Martac, F. Ilie, Samayoa, Stefanovici - Bordeianu, Marchioni - Itu, A. Roman, Harrison - Bettaieb
  • Rezerve: Niga, Katanec, Todoroski, Oliveira Mota, Jatoba, Gheorghiţă, S. Buş, Saghiri, L. Mihai, Kabran

Ultimul meci din sezonul regulat se joacă astăzi, de la ora 20:00, în direct la Orange Sport 1. Derby-ul Moldovei le pune faţă-n faţă pe Oţelul Galaţi şi pe Poli Iaşi, iar cele mai importante momente vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro. În partida din tur, disputată la începutul lunii noiembrie, cele două echipe au remizat, scor 1-1.

Oţelul - Poli Iaşi LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Orange Sport 1

Deşi, la jumătatea sezonului, Oţelul spera chiar la o eventuală calificare în play-off, echipa lui Dorinel Munteanu a ratat complet acest obiectiv, iar problemele financiare s-au simţit din plin în cadrul lotului. Astfel, în ultimele nouă meciuri jucate în Superliga, gălăţenii au bifat o singură victorie, scor 1-0, pe propriul teren, cu FC U Craiova 1948. În schimb, în celelalte opt partide, Oţelul a înregistrat patru remize şi alte patru înfrângeri.

De partea cealaltă, Poli Iaşi stă ceva mai bine. În ultimele trei meciuri disputate, ieşenii au bifat o victorie, chiar în faţa unei echipe candidate la titlu, Rapid, şi alte două remize, cu FC U Craiova 1948 şi cu Dinamo.

Afla mai multe despre: otelulpoli iasisuperliga 

viewscnt
Articole similare