Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Faza controversată, omisă de VAR! Dublă atingere la penalty-ul din care Iaşi a marcat cu Oţelul?

VIDEO | Faza controversată, omisă de VAR! Dublă atingere la penalty-ul din care Iaşi a marcat cu Oţelul?

Oțelul Galați

Comentarii

Oţelul Galaţi a primit vizita lui Poli Iaşi, în ultimul meci din sezonul regular al Superligii.

Trebuia anulat golul Iaşiului? Arbitrii VAR nu au observat detaliul care putea întoarce decizia

În minutul şapte al meciului, Martac a centrat de pe partea dreaptă, Samuel Teles a atins balonul cu mâna, iar Iuliana Demetrescu a arătat punctul cu var.

Alin Roman, golgheterul echipei antrenate de Leo Grozavu, a deschis scorul, însă reuşita putea fi anulată, deoarece mingea i-a atins piciorul stâng, după ce a şutat cu dreptul. Dacă VAR-ul sancţiona această abatere, golul ar fi fost anulat, iar Oţelul ar fi trebuit să beneficieze o lovitură liberă indirectă.

  • VIDEO cu golul lui Alin Roman

Dorinel Munteanu nu a rămas impresionat de lupta pentru play-off: ”Puteam fi liniştiţi în primele şase”

Înaintea meciului, Dorinel Munteanu a susţinut că a stat nevinovat pe tuşă în ultimele meciuri, ”Neamţul” fiind sancţionat pentru jigniri la adresa unui tuşier la partida pierdută cu Dinamo în urmă cu o lună.

Fostul component al Generaţiei de Aur a urmărit bătălia pentru ultimele două locuri de play-off şi a dat de înţeles că Oţelul putea fi, fără probleme, una dintre echipele care s-au clasat pe primele şase poziţii la finalul sezonului regular.

”Am stat nevinovat suspendat trei etape, dar a trecut. Sunt bucuros că voi fi pe bancă alături de băieţi la meciul cu Iaşi, deoarece acest meci are o însemnătate deosebită pentru noi, pentru clubul nostru, pentru oraşul nostru. 

Este un derby al Moldovei. Orgoliile sunt foarte mari, punctele sunt foarte importante, deoarece vom juca în play-out, dar avem în continuare noi provocări”, a spus Dorinel Munteanu.

Afla mai multe despre: oţelulpoli iaşisuperligă 

viewscnt
Articole similare