Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment important pentru Siyabonga Ngezana! Ce veste uriaşă a primit fundaşul celor de la FCSB

Moment important pentru Siyabonga Ngezana! Ce veste uriaşă a primit fundaşul celor de la FCSB

FCSB

Comentarii

Siyabonga Ngezana, fundaş central sud-african al celor de la FCSB, a primit o veste mare, înainte de începerea play-off-ului în Superliga.

Fundaşul central în vârstă de 26 de ani de la FCSB a fost unul dintre jucătorii importanţi ai vice-campioanei României în acest sezon. Internaţionalul sud-african de juniori a fost pe lista preliminară a jucătorilor convocaţi pentru Cupa Africii pe Naţiuni.

Acesta nu a făcut pasul spre lotul final care a jucat partidele competiţiei continentale şi a rămas alături de FCSB, în perioada ianuarie - februarie 2024.

Ngezana, convocat la echipa naţională a Africii de Sud

Acum, Ngezana este pe cale să debuteze pentru naţionala sud-africană. Fundaşul celor de la FCSB a fost convocat de selecţionerul Africii de Sud, Hugo Broos, pentru acţiunea echipei naţionale de la finalul lunii martie.

Africa de Sud va disputa două partide de verificare, cu Andorra şi Algeria, pe 21, respectiv 26 martie. Cele două partide nu îi vor afecta prezenţele din Superliga, alături de FCSB. Echipele de club vor lua o pauză, în detrimentul partidelor dintre echipele naţionale de pe glob. România va disputa două partide amicale, cu Irlanda de Nord, pe 22 martie şi în compania Columbiei, pe 26 ianuarie.

Africa de Sud a ajuns în semifinalele Cupei Africii pe Naţiuni şi a reuşit să obţină locul trei, după o victorie la penalty-uri împotriva naţionalei din Congo, la penalty-uri.

  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă, conform transfermarkt.com, a fotbalistului sud-african al celor de la FCSB, transferat de Gigi Becali de la Kaizer Chiefs, în schimbul sumei de 600.000 de euro, în iulie 2023.

Afla mai multe despre: siyabonga ngezanaafrica de sudfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare