Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a explicat de ce n-a jucat Chiricheş cu Rapid. Laude pentru Ovidiu Popescu: "N-a jucat rău deloc"

MM Stoica a explicat de ce n-a jucat Chiricheş cu Rapid. Laude pentru Ovidiu Popescu: "N-a jucat rău deloc"

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut meciul cu Rapid, scor 0-4, iar acum a mai rămas doar cu un avans de patru puncte în fruntea clasamentului în faţa giuleştenilor, odată cu intrarea în play-off.

Deşi s-a aflat pe banca de rezerve, Vlad Chiricheş, care abia a revenit după accidentarea care l-a ţinut departe de gazon în ultimele şase luni, n-a prins niciun minut în meciul cu Rapid.

În locul lui Chiricheş, FCSB a jucat în centrul defensivei, fiind fără Ngezana (suspendat), cu Ovidiu Popescu.

"Înainte de a intra, Chiricheş trebuia să joace un meci amical. Sunt mai multe etape. Nu am pierdut cu 4-0 pentru că a lipsit un jucător (n.r. Ngezana). Părerea mea e că Ovidiu Popescu a fost printre cei care s-au remarcat, n-a jucat rău deloc" , a declarat Mihai Stoica la Prima Sport.

Rapid - FCSB 4-0

Rapid Bucureşti a învins-o, sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 4-0, pe FCSB, în etapa a 30-a din Superligă, ultima a sezonului regulat.

Arena Naţională a fost plină la derby-ul campionatului, dar prima repriză nu a avut prea multe faze de poartă. Rrahmani a tras pe lângă în minutul 13, apoi tot el a cerut penalty la un duel cu Dawa, în careu, însă arbitrul Haţegan nu a acordat nimic. Primul gol al giuleştenilor a venit în minutul 33, când Paul Iacob a trimis cu o lovitură de cap în plasa laterală, din lovitura liberă executată de Papeau.

Florinel Coman a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 35, iar în minutul 49 Alexandru Băluţă a marcat, dar golul a fost anulat din cauza unei poziţii de offside. Mai pragmatici, rapidiştii au făcut 2-0 în minutul 53, prin Albion Rrahmani. În minutul 74 Ermal Krasniqi a înscris pentru 3-0, iar Albion Rrahmani a reuşit dubla în minutul 83, ducând scorul la 4-0.

Cu această reuşită, Rrahmani a ajuns la 13 goluri în acest sezon. Rapid s-a impus cu 4-0 şi este pe locul secund, cu 55 de puncte. FCSB rămâne lider, cu 64 de puncte. După înjumătăţirea punctelor, în play-off, Rapid va avea 28 de puncte, iar FCSB va fi lider cu 32 de puncte.

  • RAPID: Aioani - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Bădescu – Hromada (Djokovic 72), Hasani (Burmaz 84), Oaidă – E. Krasniqi (Funsho Bamgboye 77), A. Rrahmani, Papeau (Petrila 77). ANTRENOR: Cristiano Bergodi
  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Ov. Popescu, Radunovic - Olaru, Ad. Şut (Alhassan 72), Lixandru (Luis Phelipe 63) - Oct. Popescu (Pandele 63), Al. Băluţă (Miculescu 63), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

Afla mai multe despre: chirichesfcsb 

viewscnt
Articole similare