Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu a revenit! I-a taxat pe fotbaliştii de la Oţelul: "Nu se poate continua aşa. Susţinătorii noştri nu pot pleca aşa de la stadion"

Dorinel Munteanu a revenit! I-a taxat pe fotbaliştii de la Oţelul: "Nu se poate continua aşa. Susţinătorii noştri nu pot pleca aşa de la stadion"

Oțelul Galați

Comentarii

Antrenorul de la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a analizat ultimul meci al echipei sale din sezonul regulat.

Dorinel Munteanu, după Oţelul Galaţi - Poli Iaşi 1-1

Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Poli Iaşi, în ultimul meci al etapei a 30-a şi al sezonului regulat din Superliga. După un penalty controversat pentru echipa lui Leo Grozavu, Oţelul a egalat prin Cisotti. 

La final, Dorinel Munteanu a fost nemulţumit de jocul echipei sale, dar şi de greşelile personale ale jucătorilor săi. 

"Nu pot să fiu mulţumit după jocul echipei mele. Cred că e cea mai slabă repriză de când antrenez această echipă. Ocaziile au fost de partea noastră. Lung a avut reflexe de portar mare, al nostru nici n-a transpirat. Adversarul a fost periculos pe contraatac, dar nu ne-a pus probleme. Lung cred că e jucătorul meciului. Nu poţi să fii mulţumit. Am forţat, dar asta a fost istoria jocului de astăzi. Ne aşteaptă un meci la fel de greu, sper ca jucătorii să se trezească la realitate, pentru că valoarea jucătorilor nu a fost arătată pe teren.

Normal că sunt supărat când un jucător (n.r. - Teles) cu atâta experienţă face două greşeli în 10 secunde şi primesc penalty. Trebuie să-l scot în minutul 20, dar am zis să nu întrerup ritmul jocului. Programul pare favorabil dacă ne trezim la realitate. Am pierdut foarte multe puncte pe teren propriu pe care nu ar fi trebuit să le pierdem. Sunt puţin supărat.

V-am mai spus şi înainte, sper ca băieţii să se trezească, pentru că nu se poate continua aşa. Avem susţinătorii noştri şi nu pot pleca aşa de la stadion. Faptul că nu a funcţionat jocul în prima repriză m-a pus pe gânduri. Să văd cum se antrenează săptămâna asta, dar sigur vor fi schimbări”, a declarat Dorinel Munteanu, după cele 90 de minute ale derby-ului echipelor din Moldova. 

 

Afla mai multe despre: dorinel munteanuotelul poli iasi 

viewscnt
Articole similare